Mlađak u Djevici (20.9.) Novi iskoraci

20.9., dakle sutra ujutro u 6 sati i 30 minuta dogodit će se Mlađak u znaku Djevice. Poznato je da energija mladog Mjeseca najavljuje kraj jednog ciklusa i početak novog. No stvari se ne moraju nužno dogoditi same po sebi. Kad djelujemo usklađeno s planetarnim energijama, možemo s mnogo manje problema ili uloženog truda doći do rezultata.

Osamite se na trenutak i pronađite odgovore na pitanja – što mi je sada uistinu potrebno? Što je ono najbolje što sada mogu učiniti za sebe?

Ovaj Mlađak u Djevici pročišćava naše tijelo i um od loših navika, tegobnih misli, od prošlosti koja nas slijedi poput duhova. Možete se početi odgovornije nositi prema vlastitom zdravlju, unijeti više reda i organizacije u svakodnevicu te tako smanjiti stres, odlučiti da se više nećete uzrujavati i zabrinjavati zbog nekih okolnosti na radnom mjestu jer brigom nećete riješiti problem.

Kako promijeniti ono što se promijeniti ne da? Prihvaćanjem. Kada prihvatite zadanost situacije u kojoj se nalazite nema više živciranja, drame, sukoba i nerviranja. Mirnije se odnosimo prema problemu ili osobi koja nam zadaje glavobolje, a tako mijenjamo i okolnosti. Isprobajte, učinkovito je!

Postoji zahtjevnija energija koja se može pojaviti tijekom ovog Mjeseca, a koja može prouzročiti povećanu sklonost kritici. Osuđujemo i omalovažavamo, kako sebe tako i druge. Ulazimo u unutarnje i vanjske konflikte, otežavamo si dovoljno zahtjevnu situaciju. Nemojte biti strogi prema samima sebi. Najmoćniji koraci koje možete poduzeti na putu vlastitog ozdravljenja jest naučiti podržavati i prihvaćati sami sebe.

Evo i tema s kojima biste se mogli susretati u idućih mjesec dana, do idućeg Mlađaka u znaku Vage (19.10.).

OVAN: usluge koje pružate drugima ili ih tražite; odnos prema zdravlju što uključuje zdravu prehranu, tjelovježbu, detox, dijetu i sl.; okolnosti na radnom mjestu, uvjeti rada i odnosi s kolegama.

BIK: moguća je promjena na ljubavnom planu, nešto umire, a rađaju se nove romantične sklonosti; novi hobi i buđenje kreativnih strasti; odnos s prijateljima i roditeljska uloga.

BLIZANCI: odnos s ukućanima i obitelji; promjene unutar stambenog prostora; koliko vas trenutne okolnosti čine nesigurnima i što možete učiniti da se odvažnije suočite s izazovima.

RAK: promjene u načinu razmišljanja, potpuno novi pristup nekim okolnostima; komunikacija s okolinom; kraće putovanje; potreba za usmenim ili pismenim izražavanjem svojih ideja.

LAV: novac, zarada i egzistencija; kupnja i prodaja; kako vrednujete vlastite sposobnosti, a što je usko povezano s tim kako rukujete s novcima i koliko ga imate.

DJEVICA: vrijeme je za ustoličenje novih namjera i planova; odnos prema samima sebi i kako se on odražava na vaše odnose s drugima; emocije, osjećaj vlastitog identiteta.

VAGA: pronađite mir s onim što je bilo; zatvorite neka vrata iza sebe da biste mogli otvoriti nova; osamite se, razmislite o novim ciljevima; tajne i ono što skrivate od drugih.

ŠKORPION: povezivanje s drugima radi ostvarenja ambicija; timski rad; pomoć i podrška prijatelja; novi planovi i ideje; dijeljenje vizija i djelovanje u svrhu doprinosa društvu.

STRIJELAC: kako svijet vidi vas i ono što radite; odnosi s autoritetima i nadređenima; novi profesionalni planovi; spremnost na preuzimanje veće odgovornosti.

JARAC: visoko obrazovanje i stručno usavršavanje; širenje obzora i vidika; promjena nekih toksičnih uvjerenja; odnosi s inozemstvom, putovanja; otpustite kontrolu, dopustite si pustolovinu.

VODENJAK: ostvarenje financijske neovisnosti; novac koji primate od drugih; banke i financijske institucije; seksualni život; tajna veza; nešto se privodi kraju, završava.

RIBE: odnosi s drugima i potvrda koju očekujete od njih; brak i odnos s partnerom; poslovni ugovori i partnerstvo; što želite predstaviti javnosti i kako ona to doživljava.