Tjedni horoskop (30.10.-5.11.)

Photo by Alex Geerts on Unsplash

Najstrastveniji puni Mjesec u godini očekuje nas u subotu, Mjesec će boraviti u  četiri znaka – Riba, Ovna, Bika i Blizanca, a opozicija Venere i Urana mogla bi donijeti neočekivane promjene u ljubavi i odnosima s drugima.

OVAN

Najznačajniji dani bit će srijeda i četvrtak kada će vas Mjesec u vašem znaku potaknuti na ispunjenje nekih želja Lako je moguće da se vaše aktivnosti ne svide jednoj osobi. Naći ćete se u situaciji koja će vas potaknuti na preispitivanje kvalitete, možda čak i održivosti odnosa. Ako ste sami, ono što vam se trenutno nudi može biti vrlo strastveno, no ne i stabilno. U petak i subotu više se bavite novcima, kupovinom, no nije isključena niti mogućnost zabranjenog flerta.

BIK

Pun Mjesec u vašem znaku u subotu mogao bi uzburkati vaše osjećaje i na površinu podignuti nešto s čim se trebate suočiti. Ovo je vrijeme odluka koje će biti vezane uz odnos s jednom osobom, a koji prolazi kroz promjenu i niste sigurni kuda bi vas sve to moglo odvesti. Dani zanimljivih uvida, susreta i novih osjećajnih iskustava očekuju vas u petak i subotu. Ovo je vaše vrijeme za ostvarenje onoga što vam je toliko potrebno. Nemojte čekati, inicirajte događaje.

BLIZANCI

Otvaraju vam se nove mogućnost na poslovnom planu. Sada možete dobiti korisne informacije ili upoznati osobe koje vam mogu pomoći u ostvarenju poslovnih ciljeva. Svakodnevica će vam se promijeniti, imat ćete dosta obaveza pa je važno da u danu pronađete vrijeme i za ono što vas veseli. Venera i Mars aktiviraju polje vašeg društvenog i ljubavnog života. Možda upoznate nekog tko će ostaviti dojam na vas. U nedjelju ste u svom elementu. Netko će razmišljati o vama, možda vam se i javiti.

RAK

Sunce, Merkur i Jupiter u vašoj kući ljubavi povećava šanse za ostvarenje osjećajnih dobitaka. Bit će nekih susreta i razgovora koji će vam dati nova saznanja o odnosu sa osobom koja vas zanima. U ponedjeljak obratite pozornost na ono što vam govori intuicija i nemojte se zanositi iluzijama. Petak i subota bit će za vas osobito uzbudljivi i strastveni zbog punog Mjeseca. Izlazak udvoje ili u većem društvu završit će posve neočekivano. Dopustite da se stvari odvijaju svojim tijekom. Nešto novo se upravo stvara.

LAV

Planeti aktiviraju vaše polje obitelji, doma i stanovanja. Možda će vam komunikacija s jednom osobom biti otežana. Dublje nesporazume spriječite jasnim izgovaranjem onoga što mislite i želite. Tijekom srijede i četvrtka pripremite se na povećan obim susreta, sastanaka i razgovora. U petak i subotu Mjesec aktivira vaše polje karijere, nove odluke su pred vama. Kad je ljubav u pitanju prije nego što se upustite u nešto razmotrite moguće posljedice svog čina.

DJEVICA

Planetarne okolnosti idu vam na ruku. Uživajte u skupljanju novih doživljaja i informacija. Otputujte nekamo ako vam to okolnosti dopuštaju. Vrijeme je za promjenu sredine. Intenzivni osjećaji pojavit će se u blizini jedne osobe u ponedjeljak i utorak. Vikend će vam probuditi neke nove interese i želje, a to će vam maknuti pogled s osobe koja se trenutno nalazi u vašoj blizini. Pun Mjesec u subotu stavlja vas pred jedno iskušenje. Poruka ili slučajan susret promijenit će vam planove.

VAGA

Intenzivni dani su pred vama. Venera i Mars se i dalje kreću vašim znakom, pa ste više fokusirani na odnose s drugima, partnera, brak i ljubav. Da nekad previše intimnosti može biti suviše intenzivno za vas shvatit ćete u danima uoči vikenda, kada tražite odmak od obaveza i odgovornosti. Pružit ćete otpor osobi koja će vas pokušati ograničiti ili staviti pod pritisak. Pun Mjesec u Biku u subotu mogao bi vam prirediti nešto vrlo uzbudljivo i strastveno, osobito ako ste skloni avanturama.

ŠKORPION

Možda ćete morati službeno proglasiti svoj partnerski status. Druga strana traži od vas garancije, postavlja vam uvjete, a vi ste više no ikad spremni za formalizirati stvari, raščistiti nejasnoće, osobito ako vam je stalo do dotične osobe. Početak tjedna mogao bi čak biti i vrlo romantičan, dok će njegov završetak biti vrlo intenzivan i strastven. Pun Mjesec u vama nasuprotnom znaku Bika diže na površinu osjećaje koji zamagljuju razum. Spremni ste na sve samo da biste dobili ono što tražite.

STRIJELAC

Tjedan započinje u pomalo letargičnom tonu. Mjesec se u ponedjeljak i utorak kreće znakom Riba, pa ste osjetljiviji nego inače. Možda vas ‘pukne’ i zanos zaljubljenosti koji će vas odlijepiti od zemlje. Srijeda i četvrtak donose nove događaje na planu prijateljstva, djece i društvenog života. Potkraj tjedna i za vikend nešto vas izbacuje iz ravnoteže, kao da vam nešto izmiče iz ruku, pa bi vam se svašta moglo vrtjeti po glavi. Čuvajte se zauzetih udvarača, a ako ste u vezi, partner će vam se učinite emotivno nedostupan.

JARAC

Neki dogovori ili susreti kojima se nadate bilo bi najbolje realizirati tijekom ponedjeljka i utorka, jer sredina tjedna donosi više napetosti i nervoze. Bit ćete rastrzani između poslovnih i obiteljskih obaveza, niste u stanju ispuniti očekivanja drugih, a jednu bi osobu to moglo naljutiti. Objasnite joj kako se osjećate i pokušajte pronaći ravnotežu između posla i života. Pun Mjesec u Biku u subotu pomaže vam da otpustite sve kočnice i više uživate. Hoćete li to i učiniti, ovisit će o vašoj odluci.

VODENJAK

Početak radnog tjedna bit će u znaku materijalnih i financijskih pitanja. Primit ćete informacije novčane prirode. Sredinom tjedna razgovor koji ćete voditi neće biti nimalo ugodan, no postavit ćete svoje uvjete i bit ćete u tome nepokolebljivi. Vikend će biti osobito zanimljiv jer će se osim punog Mjeseca u Biku i nekih susreta u vašem domu, Venera planet ljubavi naći nasuprot vašeg vladara Urana, pa biste prema nekome mogli u jednakoj mjeri osjećati i naklonost i iritaciju. Želite bliskost, ali i slobodu.

RIBE

Mjesec u vašem znaku tijekom ponedjeljka i utorka uručuje vam poziv na romansu, a je li riječ o susretu s voljenom osobom ili uživanju u kreativnom stvaranju, ovisit će o tome što je trenutno u fokusu vaših interesa. Sredinom tjedna ne trošite preko svojih mogućnosti i izbjegavajte financijske dogovore. Vikend će biti prilično intenzivan zbog jednog susreta ili poruke koja će se pojaviti na zaslonu vašeg mobitela. Razgovor koji ćete voditi imat će snažan emotivni naboj.