Venerine ljubavne igre  

Venera je planet koji u horoskopu opisuje naše ljubavne težnje i aspiracije kao i način kako raspolažemo s novcima. Od 5. do 30. srpnja boravit će u znaku Blizanaca, pa bi naš ljubavni i financijski život mogao dobiti nove konotacije. S blizanačkom Venerom budi se znatiželja, lakše se sklapaju nova poznanstva, flert postaje dio svakodnevice, više nas privlače osobe koje imaju što za reći, oni od kojih možemo naučiti nešto zanimljivo ili steći korisne informacije. Negativna strana njezinog hoda kroz prostore Blizanaca jest da nismo dosljedni, bez razmišljanja se upuštamo u rizične avanture, a nekako nam je i nevjera prihvatljivija. Možemo ‘sjediti’ na dvije stolice bez imalo grižnje savjesti. Evo kako će se njezin utjecaj odraziti na vaš znak.

OVAN: Očekuju vas zanimljivi susreti u bližem susjedstvu i na kraćim putovanjima. Vješto ćete zavoditi riječima, a lako je moguće da putem društvenih mreža upoznate nekog tko će vas privući svojom inteligencijom. Zauzeti će uživati u zajedničkom putovanju s partnerom. Novac vam dolazi iz više izvora, a izvjesna je i dobit od honorarnog rada, trgovine, pružanja intelektualnih usluga.

BIK: U partneru tražite vrijednost i kvalitetu. Ne zanosite se lako velikim obećanjima i slatkorječivim izjavama u čemu je ova Venera majstorica. Samce bi mogla privući samosvjesna osoba koja prilično drži do svog materijalnog statusa. Zauzeti će s partnerom ući u nove investicije, odlučiti se na zajednička ulaganja i dosta vremena provoditi razgovarajući o poslu i novcima.

BLIZANCI: Vaša privlačnost bit će neodoljiva. Zračite posebnom energijom koja mami ljude u vašu blizinu. Očekuje vas vrlo intenzivan period u ljubavi. Bit će vam zaista teško napraviti izbor, a pažnja će vam biti raspršena na više strana. Odlučite li se samo dobro provoditi, u redu, no ako tražite nekog za vezu, pazite da vam zbog zanesenosti prevelikom ponudom ne promakne nešto posebno.

RAK: Dosta ćete razmišljati o prošlosti, skrivati svoje prave namjere, izbjegavati sve što bi moglo ugroziti vaš osjećajni mir. Lako je moguće da se u vas zagleda zauzeta i oženjena osoba, a razvoj priče ovisit će o vama. Nekima će se javiti bivša ljubav i probuditi sjećanja. Budete li očajni zbog nedostatka pravih prilika, imajte na umu da je samo riječ o zatišju pred buru koja uskoro dolazi.

LAV: Prijateljstvo će vam značiti više od boravka u vezi i druženja s partnerom. Čak i ako ste sami, znat ćete izvući najbolje iz te situacije. Uvijek ćete biti okruženi ljudima, pa samoća može biti jedino vaš izbor. Samci bi putem prijatelja mogli upoznati zanimljivu osobu, no pritajit će se sve do potkraj mjeseca, kada će krenuti u akciju. Dobro razdoblje i zauzete, bez većih turbulencija.

DJEVICA: Utjecaj Venere mogao bi probuditi vaše ljubavničke apetite. Pojavit će se netko tko će vas impresionirati svojim poslovnim statusom ili profesionalnim vještinama, no čini se da nećete moći ostvariti dublju i intimniju povezanost s dotičnom osobom. Vezani će morati unijeti više strasti i novih sadržaja u svoj odnos. U protivnom, monotonija bi vas mogla potaknuti da skrenete s puta….

VAGA: Bit ćete prilično šarmantni i zavodljivi. Ovo je dobro vrijeme za vas da istražite što želite od ljubavi i svog odnosa. Možete doći do zanimljivih informacija i korisnih sadržaja koji će vam pomoći u otklanjanju eventualnih poteškoća u vašem intimnom i bračnom životu. Značajna će biti poznanstva koja će se sklapati tijekom boravka u drugom gradu ili s osobom koja živi udaljeno od vas.

ŠKORPION: Nagoni će biti jači od razuma. U blizini osobe koja će vas fizički privlačiti bit će vam teško kontrolirati se. Bez puno okolišanja upuštate se u rizičan odnos, a niti nevjera vam neće biti strana. Kod nekih ovaj utjecaj Venere donosi potrebu za ‘usmrćivanjem’ nekih nada i očekivanja koje su gajili prema jednoj osobi ili odnosu. Vrijeme je za čišćenje vašeg intimnog prostora.

STRIJELAC: Malo gore – malo dolje, malo dobro – malo loše, to će vam donijeti ova Venera kad je posrijedi ljubav. Privlačit ćete pažnju osoba suprotnog spola, no pazite da vas ne zavede netko čije ćete namjere vi doživjeti ozbiljno, no on vas i ne toliko. Da biste mogli krenuti dalje morat ćete sredinom mjeseca napokon raskrstiti i s nekim osjećajnim teretima iz prošlosti.

JARAC: Niste osoba koja se lako prepušta avanturama i flertu pa će vas utjecaj ove Venere više živcirati, nego što će vas motivirati da se trudite oko svog ljubavnog života. Najviše događaja možete očekivati na mjestima koja često posjećujete, od trgovine u kojoj kupujete namirnice, do ureda u kojem provodite veći dio dana. Možda će vam se svidjeti kolega s kojim poslovno surađujete

VODENJAK: Divno vrijeme za opuštanje i uživanje, kako u dobrom društvu, izlascima, tako i u blizini osoba koje vas zabavljaju i motiviraju da date ono najbolje od sebe. Što ćete biti hrabriji u izražavanju svojih simpatija i osjećaja, to je veća mogućnost da će vaša ljubavna strelica pogoditi ravno u sredinu mete. Stoga učinite sve u ime svoje sreće, i ne opterećujte se krajnjim ishodom.

RIBE: Pojavit će se nesigurnost, pa i sumnje. Igrat ćete igrice, manipulirati, provocirati partnera riječima, ne bi li od njega dobili bilo kakvu reakciju. Jer i ljutnja je za vas dokaz da mu je stalo do vas. Pazite da u idućem razdoblju ne budete sami svoji najveći neprijatelj. Imajte više povjerenja u sebe i one do kojih vam je stalo. Pokažite što osjećate. U protivnom ćete odbiti partnera.