Poslovni horoskop

Pomoći će vam da dosegnete željene ciljeve. Pružit će vam i razdoblja koja su za to najpogodnija. Pomoći će i nezaposlenima, kao i onima koji se još uvijek traže u poslovnom svijetu. Puno će vam otkriti i o mogućnostima zarade i ostvarenja sigurnije egzistencije.

Horoskop vašeg djeteta

Pisan je za vas, roditelje. Otkrijte potencijale svog djeteta. Kako ga odgajati, na koja mu je područja života bitno usmjeriti pozornost? Horoskop će vam otkriti njegove talente, ambicije i životne predispozicije. Poduprite njegovo zdravo odrastanje.

Vi i vaš partner

Istražite svoj odnos. Saznajte kako možete unaprijediti bliskost, produbiti razumijevanje, bolje razumjeti vlastite potrebe, ali i partnerove interese te uspostaviti zdrav i iskreni odnos. Analiziram vaš i partnerov horoskop…

Ljubavni horoskop

Kako je vaš budući partner ‘oslikan’ u vašem horoskopu? Kada će se dogoditi ljubav? Čemu stremite i hoće li vam se to ostvariti te u kakvom ste trenutnom ljubavnom razdoblju i što možete očekivati u predstojećim mjesecima…

Veliki godišnji horoskop

Riječ je o osobnoj analizi godine pred vama. Dobivate savjete, smjernice, navodim najvažnije dane i razdoblja u godini. Savjeti vam mogu biti od velike pomoći u ispunjenju ambicija i želja vezanih uz ljubav, posao, novac, zdravlje.

Veliki životni horoskop

Sve o vama! Što je potrebno korigirati, koje su vaše slabe točke, što trebate promijeniti kako biste riješili svoje probleme? Obrađujem i astrološki analiziram sva područja života, od ljubavi, posla, zdravlja, obitelji i novca.