O meni

Dobrodošli!

Zovem se Julijana Oremović, živim u Zagrebu, astrologijom se bavim skoro 3 desetljeća.

Po zanimanju sam novinar – urednik. Dvanaest godina obnašala sam mjesto glavne urednice astrološkog časopisa Astro magazin, a potom i izdanja 100% prirodno, tiskovine namijenjene zdravom životu. Pisala sam i uređivala astrološke sadržaje i za brojna druga tiskana izdanja kao što su Arena, Gloria, Jutarnji list, Globus i ostale tiskovine unutar izdavačke kuće EPH-a, danas Hanza Medije.

Volim ljude. Volim život. Smatram da smo na ovaj svijet došli s nekim razlogom, s misijom koju otkrivamo, ostvarujemo i živimo. Posvećena sam osobnom razvoju, to je put koji sam izabrala ulaskom u svoje četrdesete. Svaki novi dan je prilika za učenje i rast.

Osim astrologije kao mog glavnog poziva, certificirani sam trener osobnog razvoja po metodi All Level Healing. Trenutno sam na edukaciji za voditelja sistemskih strukturnih konstelacija i radujem se što ću i to znanje uskoro moći podijeliti s vama.

Evo kako ja vidim astrologiju i njezinu ulogu u našem životu.

Osobni horoskop ili natalna karta u kojoj su planeti ‘zaleđeni’ u trenutku našeg rođenja, predstavlja okvir unutar kojeg se mi krećemo kao osobnost, unutar kojeg stvaramo svoj život. Riječ je o zrcalu u kojem se susrećemo sa sobom i produbljujemo vlastitu svjesnost o tome tko smo. Vidimo svoje vrline, snage, vještine potencijale, talente, ali i mane, slabosti, ranjiva mjesta te teme koje je potrebno u ovom životu proživjeti, odraditi te što iz toga možemo naučiti. Unutar tog kruga koji predstavlja naša natalna karta srećemo sebe, svoje naslijeđe, život sam na način na koji ga mi vidimo.

U ovakvom pristupu astrologiji nema ničeg fatalističkog i nepromjenjivog jer bi bila u suprotnosti sa samim životom koji je stalna mijena.

Kroz rad s ljudima dobivam dokaze koliko smo usklađeni s našim osobnim horoskopom, na način da proživljavamo neke događaje ili donosimo odluke u trenutku u kojem se to odvija i unutar našeg horoskopa. Često mi na konzultacije dolaze ljudi koji su zapeli, koji ne znaju što im se događa i kako se izvući iz situacije u kojoj su se našli. Kroz astrološki pogled na stvari mogu dobiti više jasnoće i mnogo korisnih informacija koje će im pomoći da pronađu izlaz prema rješenju iz tih teških okolnosti.

PORUKA: Život nije nešto što se događa. Život svakim danom iznova stvaramo svojim djelima, odlukama i uvjerenjima. Mi biramo i svaki dan imamo priliku stvoriti bolje sebe, stvoriti bolji život za sebe i one koje volimo!