22.10.2022. – velika prekretnica na polju ljubavi i odnosa

22.10.2022. nije samo poseban po zavidnom redu dvojki u datumu.

Očekuje nas i susret Sunca i Venere na 29′ stupnju Vage. Riječ je o konstelaciji je koja najavljuje velike promjene i zaokrete na polju odnosa i ljubavi.

Ništa nije slučajno.

Niz dvojki i promjene u partnerskim odnosima.

No idemo redom!

U kruženju oko Sunca, Venera svakih osam godina kreira pentagram, geometrijski oblik koji nam pokazuje savršeni poredak života i kreaciju Svemira. U svakom kraku pentagrama utkano je sve ono što smo unatrag osam godina stvorili, iskusili po pitanju odnosa, ljubavi, povezanosti s drugima i našeg osjećaja osobne vrijednosti

Jedan razvojni ciklus se privodi kraju.

Ovaj aspekt koji je pred nama uvodi nas u posve novo razdoblje u kojem stari i štetni odabiri kad su u pitanju ljubav i odnosi, napokon ostaju iza nas. Pod jednim uvjetom, da mi tako odlučimo. Naša volja je itekako bitna, točnije presudna. Druga opcija je da ostanemo na stari mjestima i ponavljamo ista i slična iskustva. Mi biramo!

Dakle, ulazimo u novi ciklus u kojem imamo priliku stvoriti skladnije odnose, odabrati zdravo partnerstvo, shvatiti što je nama ljubav i živjeti to.

Dakle iskoristite energiju ovog iznimnog poravnanja Sunca i Venere kako biste osnažili ili ponovno stvorili svoj ljubavni život.

Budući da se susret Sunca i Venere odvija na posljednjem stupnju Vage osim završetka, ovaj stupanj osvještava nam sve one toksične odnose, kao i teške karmičke spone s drugima koje je dobro otpustiti, okončati, osobito ako se ne mogu promijeniti.

Imajte na umu da je kraj zapravo početak nečeg novog, boljeg i sretnijeg.

Što biramo, ako biramo boljitak i najbolje za sebe?

  • Ozdravljenje postojećih odnosa pod uvjetom da druga strana surađuje
  • Početak novog odnosa koji može donijeti ostvarenje onoga što dugo priželjkujete
  • Kraj karmičkih i toksičnih odnosa
  • Buđenje ženske energije
  • Osnaživanje osjećaja osobne vrijednosti
  • Nova učenja o tome što je ljubav i što su odnosi

Nakon što nas Venera pospe svojim zvjezdanim prahom, proces započinje. Odmah par dana kasnije, 25. listopada očekuje nas i pomrčina Sunca u Škorpionu koja nas ‘požuruje’ da produbimo, transformiramo, promijenimo iz korijena…

Želim vam predivno ljubavno putovanje.

S otvorenim srcem.

I neka bude najbolje moguće, ono što samo ljubav može donijeti.