7.6. četvrtak – izazovi iz prošlosti

Mars se već priprema za svoj retrogradni hod koji će započeti krajem ovog mjeseca, 26. lipnja. Već je duboko u svojoj ‘sjeni’, što znači da već sad možemo osjetiti neki nemir i čudno raspoloženje te potrebu da se otrgnemo od svega što nas sputava i ograničava. Više o tome uskoro.

Ovih će se dana Mars postaviti nasuprot sjevernog Mjesečevog čvora u Lavu, pa je vrijeme da se suočimo s nekim aktivnostima iz prošlosti koje su nas dovele do trenutnog stanja. Ovo može biti i vrijeme separacije, privremene zagubljenosti – kuda krenuti, što činiti?

Naše djelovanje može biti prouzročeno nekim iskustvima iz prošlosti, nečim potisnutim ili skrivenim u nama, nekim iskustvom koje nismo do kraja probavili već ga samo pospremili u tamne kutke nesvjesnog.

Sada možete uočiti koje ponašanje ponavljate, a koje vam neprestano nanosi bol i probleme. Možete li osvijestiti taj uzorak, izaći iz tog začaranog kruga? Shvatiti da ste vi i samo vi ti koji odlučuju kakav život želite živjeti…

Moguće je da neke aktivnosti neće pogoditi cilj, da ćete se morati udaljiti od nekoga ili nečega, ali ako je i tako – imajte vjere! Vjerujte da je to za vaše dobro. Ponekad je suludo silovati ispunjenje želje koja se ne ispunjava. Zaglavit ćete, dok život prolazi mimo vas.

I bude li vam ovih dana potrebna podrška, zatražite ju!

Ne morate sami.

Niste sami.