Astrološki pregled ožujka – zatišje pred buru

U ožujak ulazimo s lijepim aspektom Sunca u Ribama i Jupitera u Biku koji nas poziva na uživanje, druženje, putovanje. Pomaže nam da vidimo sve ono što je dobro u našem životu i s više optimizma stvaramo, ali i rješavamo ono što je pred nama.

Vladavina Riba poziva nas da se više okrenemo prema unutra, pronađemo vremena i prostora za odmor, relaksaciju, kvalitetni san. Možda nas ljudi više umaraju, možda trebamo vremena da razmislimo i shvatimo. Sada imamo priliku ostaviti nešto iza sebe, zatvoriti jednog poglavlje i pripremiti se za ono što dolazi s vladavinom Ovna. Novi početak, nove mogućnosti.

Aspekti Venere ukazuju da bismo mogli naići i na neke važne događaje u ljubavnom životu, kao i na financijskom planu, osobito oko 3.3. kada je Venera u kvadratu s Uranom i oko 22.3. kada će biti u bliskom kontaktu sa Saturnom. Između 24. i 28. ožujka ulazi u pozitivne aspekte s Jupiterom i Uranom, pa je izgledan pozitivan rasplet događaja.

S ožujkom otvaramo novu sezonu pomrčina. Prva nas očekuje 25.3. riječ je o pomrčini Mjeseca u znaku Vage. Pisat ću još o njoj, no ukratko, riječ je o promjenama koje će obuhvatiti područje naših odnosa, braka, poslovnih ugovora, kao i suradnje s drugim ljudima.

Iduća je 8.4. u znaku Ovna.

Budući 1. travnja Merkur kreće retrogradno, od 18. ožujka očekuje nas njegovo usporavanja (ulazi u sjenu), pa bismo mogli već tada primijetiti lagano usporavanje ili odgađanje nekih okolnosti.

I na kraju, na prvi dan proljeća, 20. ožujka započinje vladavina Ovna koja nas budi, pokreće i potiče da pokrenemo neke nove stvari u svom životu i donesemo odluke o kojima smo razmišljali.

 

Photo by ArtHouse Studio: https:/www.pexels.com/