Četvrtak 12.7. – ne opirem toku života

Dan uoči pomrčine Sunca bit će jedan od nešto emotivniji. Mjesec je već ušao u znak Raka pa nam treba nešto više podrške kako bi izašli na kraj s obavezama, ali i s osjećajima koji će biti nešto turbulentniji. Mjesec u Raku simbolizira majku, majčinstvo, brižnost, njegu, pripadnost i osjećaj sigurnosti koji nam je potreban da bismo mogli djelovati i stvarati.

Venera stvara predivne aspekte sa Saturnom i Uranom, pa je dobro vrijeme za rješavanje nekih financijskih i ljubavnih pitanja. Prošlost i budućnost rade za nas, omogućujući nam da se s više povjerenja prepustimo onome što se događa. Moguća je dobit od starijih, uspješnih osoba, od onih koji nas potiču da izađemo iz zone komfora i isprobamo nešto novo. Dopustimo si to!

Sunce se nalazi nasuprot Plutona i taj će aspekt obilježiti sutrašnju pomrčinu Sunca. Nešto nas muči, preispitujemo se, možda smo i nesigurni. Jako je važno da zadržimo osjećaj samopoštovanja i prema drugima postavimo jasne granice kako bi se zaštitili od eventualne ugroze. Ljubomora, posesivnost i destruktivno ponašanje šteti odnosima. Nemojte se opirati promjena. Pratite tijek zbivanja, prepustite se s povjerenjem. Kontrola nad okolnostima može biti dobra, ali u umjerenim dozama. Riječ je o aspektu transformacije, o nekom događaju koji bi nam u narednim danima mogao pomoći da promijenimo ono što nam predstavlja težinu i stvara tjeskobu.

Photo by Leo Rivas on Unsplash