Četvrtak, 28.11. – dan dobrih prilika

Četvrtak je dan koji obiluje poticajnim aspektima i energijama i ublažuje onaj potresni ‘sudar’ između Marsa i Urana koji nas je pratio proteklih dana, a sada polako jenjava.

Merkur u Škorpionu ulazi trigon s Neptunom u Ribama, a zajedno mogu stvoriti magiju. Budi se intuicija, misli imaju stvaralačku moć. Trebate li ovih dana nešto važno obaviti ili riješiti, pokušajte vizualizirati kako dolazite do cilja, a prepreke rješavate s lakoćom. Utjeha ili podrška dolazi kroz savjet, razgovor, razmjenu korisnih informacija. Riječi mogu liječiti i zacijeliti, a ljubazna riječ otvara zaključana vrata. Ovo je i dobar aspekt za kreativno stvaranje, ali i za povezivanje sa svojim unutarnjim glasom. I malo je slučajnosti, stoga promatrajte koji uvidi, poruke i spoznaje danas dolaze do vas.

Venera u Jarcu i Uran u Biku stvaraju pozitivnu energiju koja vam omogućuje da unaprijedite svoju ljubavnu i financijsku situaciju. Uran ohrabruje ovu opreznu Veneru da pomakne neke stvari s mjesta i upusti se u nešto što je samo naizgled neizvjesno i rizično. Neki bi mogli doživjeti iznenađenje, osjetiti privlačnost prema nekome ili shvatiti da je ponekad potrebno samo malo hrabrosti kako bismo se odvažili na korake koji nam čine dobro i omogućuju napredak. Osjećajte se slobodnima izraziti sebe, shvatiti što je za vas ljubav, kakav odnos vam je potreban da biste bili zadovoljni. Maknite ograničenja, strahove i predrasude, sada je to moguće i krenite prema naprijed.

Mjesec će se spojiti s Jupiterom u prijepodnevnim satima u znaku Strijelca. Oduševljenje, entuzijazam, optimizam, osjećajno obilje. Dobre prilike mogu doći iz udaljenog grada, od podrške koju dobivamo od drugih, u ovom slučaju od ženskih osoba. Sreća vreba hrabre i one koji vjeruju da znaju i mogu.

Do kraja dana Mjesec će stići do Venere u Jarcu i uključiti se u njezinu originalnu priču s Uranom. Uživajte u prilikama koje vam dolaze u ovom danu i iskoristite ih na najbolji mogući način.

Na kraju, ipak sve ovisi o nama.

Photo by Allef Vinicius on Unsplash