Četvrtak (30.5.) – Neptunovske čarolije

Planeti, Merkur i Venera ući će u aspekt s Neptunom. Merkurova podložnost Neptunu bit će varljiva, pa će taj utjecaj proizvoditi dosta zbunjenosti. Misli nam lutaju, teže je zadržati fokus. Lakše zalutamo u umu, zapletemo se u vlastite misli ili im izgubimo trag. Skloniji smo izbjeći suočavanje, koristiti se lažima jer mislimo da je to lakši put.

Neptun je mađioničar i iluzionist, pa mu je lako zavarati, ubaciti nas u iluziju. Zato danas provjeravajte istinitost važnih informacija, ne dajte da vas zavedu nečije riječi koje možda nisu sasvim iskrene.

Maknite se od ljudi koji vam crpe energiju. Nemojte biti žrtva izgovorenih riječi.

Pazite da nešto ne zagubite ili ne zaboravite.

Merkur i Neptun mogu naglasiti maštovitost, kreativnost. Pišite, uživajte u dobrom filmu, glazbi. Inspiraciju možete pronaći u umjetnosti.

Osluškujte i intuiciju, lakše možemo predosjetiti neke događaje i osjetiti ono što je prešućeno ili lažno.

Venera i Neptun stvaraju energiju ljubavne magije. Težimo idealima, priči iz ljubavnih romana, priželjkujemo zaljubljenost, onaj zanos koji nam stvara leptiriće u trbuhu. Senzualni smo, dodiri i zagrljaji miluju naše srce.

Možda vas i netko privuče svojom karizmom ili osjetite neobičnu povezanost s jednom osobom.

Brižni smo prema onima koje volimo, želimo pomoći, udovoljiti.

Sada možete nekog nadahnuti ili iscijeliti svojom ljubavlju i dobrim, nesebičnim namjerama.

Mjesec je u Ovnu i tijekom prijepodnevnih sati ući će u izazovni aspekt sa Saturnom i Plutonom. Osjećaji su pod kontrolom. Možda na površinu izađe neko emocionalno nezadovoljstvo ili nesigurnost koje je povezano s neiscijeljenim iskustvima iz prošlosti.

Dobar dan za zavođenje, kreativno pisanje, čitanje, za prakticiranje tehnika kojima ćete izoštriti svoju intuiciju i povezati se sa sobom.