Četvrtak, 8.2. – nešto je u zraku

Mjesec se nalazi na prijelazu između Škorpiona i Strijelca. U jutarnjim satima ući će u izazovni aspekt s Venerom, pa je moguć porast osjećajnog nezadovoljstva i poteškoća u kontaktu s ženskim osobama. Možda ćete morati odgoditi zadovoljenje nekih potreba.

Kad prijeđe u znak Strijelca brzo će se približavati Marsu. Nestrpljivost i sklonost naglim, nepromišljenim reakcijama obilježit će naše postupke. Na djelovanje nas potiču strast i intenzivne emocije. Ovaj aspekt nekad pojačava ljutnju koja se teško može obuzdati. Dobro je iskušati sve što vam stoji na raspolaganju kako biste dobili ono što trebate, no budete li nasrtljivi i zanemarite li potrebe druge osobe stvorit će se napetost koja bi mogla prerasti i u svađu. Nešto zahtjevniji mogu biti odnosi unutar obitelji, netko neće moći čekati, očekivat će nešto što ne možete u ovom trenutku ispuniti.

Dan će biti pun energetskog naboja za Strijelce, Ovnovi će imati dosta energije, isto kao i Lavovi, a svađa bi se trebali čuvati Blizanci, Djevice i Ribe koji će se osjećati iscrpljeno i nervozno.