Dan značajnih aspekata – na što nas potiču?

Petak, 19. travnja dan je u kojem nas očekuje čak nekoliko astroloških utjecaja i konstelacija. I sve se to događa uoči velikog nebeskog spoja Jupitera i Urana u Biku, 21. travnja.

Energetski se stvari još poslaguju i preslaguju, no nešto nas već pomiče prema naprijed. Merkur je retrogradan do 25. travnja, pa još uvijek dolaze nove informacije i uvidi koji tek trebaju sjesti na svoje mjesto.

Vladavina Bika

Ulazimo u razdoblje vladavine Bika koje će potrajati do 20. svibnja. Više se usmjeravamo na financijsko i imovinsko područje života. Razmišljamo kako doći do više novaca, tražimo i planiramo nove izvore prihoda, plaćamo nešto, kupujemo ili prodajemo. Ovo je dobro razdoblje za provođenje financijske revizije. No i za još nešto! Vrijeme osvještavanja dosadašnjih postignuća, zahvalnost na svemu što smo dosada ostvarili, prihvaćanje onoga što nije krenulo u željenom smjeru, a što ne znači da u budućnosti neće. Vrijeme je za osvještavanje osobne vrijednosti. U čemu ste dobri? Koji su vaši talenti, vrline, znanja i iskustva? Je li došlo vrijeme da sve ono što smo dosada naučili počnemo intenzivnije primjenjivati u praksi? Sigurnost je također bitna tijekom vladavine Bika, na način da možemo pronaći mjesta sigurnosti unutar nas, ali i u vanjskom svijetu koja su bitna za buduća ostvarenja.

Merkur/Venera

Merkur se udružuje Venerom na 21′ Ovna. Taj aspekt osjetit ćemo i kroz vikend. Odlično vrijeme za dogovaranje susreta, druženje, za važan razgovor. No planovi započeti ovih dana počet će se razjašnjavati i ostvarivati tek nakon što Merkur izađe iz retrogradne faze, 25.travnja. Zato izrazite ono što mislite i osjećate. Provedite vrijeme u društvu osoba koje vas mogu motivirati i pokrenuti, razjasniti vam nešto.

Mars/Jupiter

Mars u Ribama ulazi u pozitivan aspekt s Jupiterom u Biku, a njihovu podršku ćemo također osjetiti tijekom vikenda. Pokret, aktivacija, natjecateljski duh, vjera u ostvarenje, podrška koja nam je sada potrebna. Dobro vrijeme za realizaciju planova i ambicija. Usudite li se riskirati, velika je mogućnost da ćete dobiti i više nego što očekujete. Dobar aspekt za rađanje fizičke privlačnosti i seksualnosti.

I što nam govore svi ovi pokazatelji?

*pokreću nas prema naprijed

*omogućuju nam da zaliječimo stare rane

*stjecanje novih uvida i dobivanje informacija

*novi smjer, novi način

Ukoliko naletite na neke izazove i to je pozitivno jer ste u mogućnosti nešto riješiti, vidjeti i shvatiti. Neka dobit je tu.

Photo by Cristian Escobar on Unsplash