Dani pred nama – nove spoznaje, novi put na mapi života

U petak, 26. ožujka Mars se spaja sa sjevernim Mjesečevim čvorom na 13′ Blizanca, a Sunce s grli s Venerom na 5′ Ovna u blizini Kirona.

Oba ova aspekta su energetski vrlo snažna. Otvaraju nove mogućnosti, donose spoznaje i pozivaju na promjene.

Ako ste zapleteni u neke okolnosti i ne znate kako ih najbolje posložiti u svoju korist, iskoristite ovaj period kako biste se pokrenuli prema naprijed. Svemir vam uručuje pozivnicu za buđenje, za drukčiji način djelovanja koji vodi prema boljem ishodu. Sada zaboravite na stare načine, stare obrasce postupanja koji su vas vodili u slijepu ulicu.

Ohrabrite sebe, iskoraknite u nepoznato, učinite nešto drukčije nego dosad i vidite što će vam to donijeti.

Obratite pozornost na informacije koje će dolaziti do vas. U svemu vam može pomoći jedan susret, razgovor, kraće putovanje.

Budite hrabri, pokažite inicijativu, ne zamarajte se ishodom, probudite vjeru u sebe i vlastite mogućnosti.

Iskoristite priliv energije koju vam Svemir šalje i otključajte svoje potencijale. Krećite se unatoč strahovima. Jači ste od njih.

Povezanost Marsa i Mjesečevih čvorova nosi u sebi karmičku poruku. U prilici ste vidjeti jeste li na dobrom putu ili ste zalutali? U kojem vas pravcu navodi život? Nemojte pružati otpor. Pustite sebe s povoca. Moguće je da se neke okolnosti jasnije pokažu, raspetljaju i odviju baš onako kako je bitno za vaš osobni rast. Imajte povjerenja u životne procese.

Istovremeno Sunce i Venera u Ovnu žele ljubiti, uživati, osvajati, voljeti. Budući da se ‘grle’ u blizini Kirona, otvaraju se i neka osjetljiva, ranjiva mjesta.

Koliko ste svjesni svojih ljepota?

Što je za vas ljubav?

Vjerujete li da zaslužujete biti voljeni baš takvi kakvi jeste?

Koji strahovi i uvjerenja vas blokiraju da biste pronašli i živjeli ljubav?

Ovaj će aspekt biti prisutan i tijekom punog Mjeseca u Vagi, 28. ožujka, pa uskoro više o tome što nas čeka u narednih nešto manje od mjesec dana.