Dani pred nama – obilje, zanos, ljubav, zadovoljstvo

Posebni dani su pred nama. Dani puni novih mogućnosti.

Još danas, u četvrtak Mjesec u Škorpionu pomalo kvari planetarnu idilu. Naći će se u izazovnom aspektu s Marsom u Lavu, naglasiti neke tenzije, emocionalnu napetost i nervozu.

No u petak i subotu, Mjesec boravi u znaku Strijelca i zajedno s Jupiterom podržava Sunce, Mars i Veneru u Lavu. Uživajte ovih dana. Vrijeme je oporavka, puta prema unutarnjem zadovoljstvu. Gledamo u dobro, u nove mogućnosti. Pozitivne prilike nas nadahnjuju, omogućuju nam da osjetimo i prepoznamo put prema boljoj budućnosti.

Jačaju strast, entuzijazam i optimizam.

Činite dobro sebi i drugima. Idite prema onome što vas raduje. Družite se s ljudima koji vas nadahnjuju, od kojih možete nešto naučiti, u čijem se društvu možete smijati, zabaviti, zaboraviti na probleme.

Pozitivne prilike mogu se pojaviti na ljubavnom planu. Susret, novi početak, zaljubljivanje, zbližavanje, ostvarenje bliskosti, uživanje. Putovanja i kontakti sa strancima donose prosperitet i miris pustolovine.

Ovo su dobri dani i za financijski boljitak. Razveselit će vas neki dobici, dobre vijesti.

Onaj unutarnji osjećaj koji govori, sve će biti u redu, sve je u redu – neprocjenjiv je. Stoga samo naprijed i poželite sebi nešto što će vas usrećiti ili barem donijeti željeni mir!

 

Photo by Sagar Patil on Unsplash