Dani puni potencijala – pokreni, riješi, ostvari!

Dani pred nama, osobito 4. lipanj obiluju astrološkim konstelacijama koje nas mogu podržati u ispunjenju planova i želja, a bliži nam se i mladi Mjesec u Blizancima 6. lipnja.

Sunce će se naći u zagrljaju Venere na 13′ Blizanaca.

Pozivnica za ljubav. Pozivnica za poboljšanje prilika u našim odnosima kroz otvoreni i iskreni razgovor. Ovaj aspekt ukazuje na moguću podršku koja ide kroz žensku liniju, bilo da je riječ o obitelji ili nekom drugom životnom segmentu.

Pokažite sebe. Prezentirajte svoje ideje. Krenite u potragu za boljim poslom, boljim poslovnim načinom, za ostvarenjem većih prihoda.

Pozovite osobu na kavu. Pokrenite ono što vam srce želi. Budite slobodni i otvoreni prema onome što dolazi.

Venera u pozitivnom aspektu s Mjesečevim čvorovima

Otpustite stare navike, istrošene i već poznate obrasce ponašanja koji vaš odnos i vaš ljubavni život ne vode nikud. Sada je prilika da nešto poduzmete, učinite drukčije i svjedočite sasvim novom ishodu koji bi vas mogao ugodno iznenaditi.

Merkur u trigonu s Plutonom i u konjunkciji s Jupiterom

Misli imaju snagu. Riječi imaju moć. Prilika da nešto transformiramo i promijenimo iz korijena, no potreban je zaokret u načinu na koji vidimo stvari, u načinu razmišljanja. Sada možemo vidjeti širu sliku. Dobiti podršku. Ostvariti jedan dobar rezultat. Vidjeti prošla iskustva, ma koliko ona bila teška i kao dobit. Nešto su donijela, omogućila, promijenila nas. Zakažite razgovor. Predložite nešto. Krenite na edukaciju. Isplanirajte putovanje. Razgovarajte s ljudima koji vam mogu pomoći u ostvarenju ambicija.

 

Photo by Josh Boot on Unsplash