Dani vikenda – što me osnažuje?

U subotu planeti će nas ‘počastiti’ s dva pozitivna aspekta. Sunce u Ribama dobit će snagu Plutona iz znaka Jarca. Riječ je o aspektu koji budi naš osjećaj unutarnje moći i pomaže nam da se uzdignemo iznad problema, ohrabrimo se i krenemo mijenjati ono što nas čini bespomoćnima ili nezadovoljnima. Jako je važno znati gdje točno usmjeriti energiju. Što želimo promijeniti? Možda ne možemo utjecati na druge ljude, ali možemo na sebe. Sada je dobro odvažiti se na one okolnosti i situacije koje su vladale nama. Mi preuzimamo kontrolu i odlučujemo!

Druga pozitivna priča odvija se između Marsa u Jarcu i Neptuna u Ribama. Idealan dan za vizualizaciju ostvarenja cilja. Možete li zamisliti da se vaša želja već ispunila? Možete li osjetiti tu radost koja dolazi s ostvarenjem?

Možete li vikend odvojiti za uživanje i povezivanje s osobama koje vas motiviraju i inspiriraju da razmišljate konstruktivno, ako ne pozitivno?

Želite li se pak upustiti u zavođenje, nećete pogriješiti. Vikend je dobar za uspostavljanje nešto intenzivnijih i dubljih kontakata.

Možda su ovo dobri dani i za sve one koji su zahvaćeni panikom nastalom uslijed koronavirusa. Pronađite mir i snagu u sebi. Zaštitite se od vanjskih utjecaja koji vas destabiliziraju i stvaraju strah. Strah je samo jedna vrsta kontrole. Treba biti društveno odgovoran, ali ne i živjeti u crnim mislima.

Oba ova aspekta se odvijaju na relaciji Jarac-Ribe. Riječ je o materijalizaciji snova. O intuiciji i osjećajima koji dobivaju strukturu, snagu i jasnoću. Sada jasnije možemo vidjeti što želimo i kako to dobiti. Postoji i ta odgovornost prema sebi i prema drugima. Radimo stvari u korist, ne na štetu.

Uživajte u vikendu!

 

Photo by Matt Flores on Unsplash