Jaka volja je pokretač promjene

Današnji bliski kontakt Mjeseca i Urana na posljednjim stupnjevima Ovna u jutarnjim satima može donijeti dosta emocionalnih promjena i uzbuđenja. Ta osjećajna egzaltiranost može potaknuti na akciju u smislu da učinimo nešto nepredviđeno i neočekivano čime iznenađujemo, možda i šokiramo.

Mjesec će prijeći u znak Bika stoga se više usmjeravamo na materijalne potrebe, novac, udobnost, hranu. Mnogi će osjetiti povećani apetit. Potrebna nam je i sigurnost, neka izvjesnost koja će nam pomoći da lakše prođemo kroz dan.

Mars i Pluton u pozitivnom aspektu bude strast, odlučnost i nepokolebljivost. Riječ je o jako volji s kojom možemo prevazići prepreke, ali na nešto suptilniji način, ipak je Mars u nježnim Ribama. Možemo se jako zagrijati za nešto, fanatično tome posvetiti, osnažiti neke slabosti i što je najvažnije suočiti se s onim što ne funkcionira. Intuicija je dosta izoštrena, a emocije su duboke i intenzivne. Pluton je energija libida, transformacije i dubinskih promjena. Prihvatite se odlučno onoga što vas muči. Možete dokučiti bit problema. I krenite u akciju!