Jupiter i Pluton – put obilja

Ovih dana Jupiter i Pluton će se po drugi put naći u pozitivnom aspektu, (prvi njihov susret dogodio se u siječnju), a taj će se aspekt ponoviti u rujnu. Riječ je o vrlo moćnim planetarnim energijama, a evo i kako ih najbolje iskoristiti.

Pluton je planet koji nosi ključ naše transformacije. On duboko preobražava naš život, nas same i pritom nije spreman na kompromise. Zaći će jako duboko u našu podsvijest, ukazati na nove izvore snage i moći koje nosimo u sebi. No da bismo ih spoznali ponekad je neophodno srušiti blokade i ograničenja koji ometaju taj proces.

S Jupiterom tražimo svrhu i smisao života, prepoznajemo dobre prilike, oplođujemo naš unutarnji kapital.

Vrijeme je obnove, rasta, novih spoznaja, ohrabrenja, dobrih prilika, davanja i primanja podrške. U prilici ste dublje istražiti određeno područje života, iščupati korijenje, posaditi sjeme, zaliti zemlju, kako biste u budućnosti mogli uživati u plodovima.

Sada možete jasnije vidjeti svoju istinu, prepoznati osnažene dijelove sebe i stvoriti nešto što će u budućnosti postati izvor obilja.

Kako biste najbolje iskoristili ovaj aspekt potrebno je izaći iz zone komfora i iskušati sreću u nečem novom. Ako je to autentično vaše, na tom ćete putovanju dobivati podršku.

Ako ste nezadovoljni poslom, razmislite o promjeni, o tome što biste uistinu htjeli raditi. Imate li problema s novcem, dobro je vrijeme za traženje i stvaranje novih izvora zarade. Bitna je namjera, vaša čvrsta odluka, pa će potom i doći ono što vam je potrebno za ostvarenje, bez obzira je li riječ o nekoj edukaciji, savjetu bliske osobe, podrške bližnjih, novoj poslovnoj ponudi.

Ova dva planeta pozivaju nas da se suočimo sa svojim sjenama, sa svojim strahovima i slabostima zbog kojih ne koristimo svoj puni potencijal. S njima možemo ponovno postati svjesni svoje snage i mogućnosti ostvarenja nekih svojih planova i ambicija.

Jupiter i Pluton simboli su bogatstva i obilja, kako unutarnjeg, tako i onog koji se manifestira u vanjskom svijetu. No da biste mogli dobiti, imati dovoljno, potrebno je posegnuti duboko u sebe i maknuti sve one obrasce ponašanja koji nas koče prema tom ostvarenju,

Dobro je znati da znate.

Dobro je znati da možete.

Dobro je znati da vrijedite.

Dobro je znati da zaslužujete.

Skupite li dovoljno hrabrosti i krenete, u rujnu, kada će se Jupiter i Pluton u ovoj godini povezati posljednji put, možete dobiti onaj osjećaj postignuća i zadovoljstva, te ubrati plodove minulog rada.

Sretno!