Jupiter u Ovnu – inicijativa, hrabrost, odluke!

Jupiter se po drugi put ove godine pomiče u znak Ovna. Prvi put se našao na početnoj poziciji tog znaka 10. svibnja, a sada 20. prosinca po drugi i posljednji put. U Ovnu će boraviti do 16. svibnja iduće godine.

Moguće je da nam se u naredna dva mjeseca ponove neka iskustva koja smo prošli od svibnja do kraja listopada ove godine. Nova iskustva, nove spoznaje, realizacija. Jedan krug se zatvara,  kreće novi ciklus.

Na krilima ovog Jupitera izlazimo na startnu poziciju. U prilici smo započeti ili ostvariti nešto što bi moglo biti značajno za nas kroz naredne godine.

Budući da je Mars retrogradan, a uskoro će i Merkur, okolnosti će se početi jasnije pokazivati i pokretati prema naprijed iza 18. siječnja. Dotad planirajte, sredite, organizirajte, ucrtajte nove ciljeve u mapu svog života.

Počnite od sebe, od toga što je dobro, najbolje za vas. Slijedite onaj unutarnji glas koji vam pokazuje put, pokažite hrabrost i vjeru, krenite i ne odustajte. Ovo je borbeni Jupiter, pun strasti i entuzijazma, stoga mu dajte prostora da vas pokrene i donese vam obilje u život.

Svi dobivamo priliku za osobni rast. Na nama je hoćemo li ostati na istim mjestima i žaliti se kako je sve loše ili ćemo pustiti te stare i potrošene verzije sebe i s vlastitom promjenom, promijeniti i životne okolnosti.

Svaka promjena počinje iznutra prema van.

Birajte za sebe i za svoje najviše dobro!

Jupiter će vas nagraditi.