Mars/južni Mjesečev čvor – nešto ostavljamo u prošlosti

Južni čvor simbol je prošlosti, bivših inkarnacija, prostor spoznatih i proživljenih iskustava na kojima često idemo linijom manjeg otpora.

Susret Marsa i južnog čvora na 24′ Vage koji se odvija ovih dana s naglaskom na 4.listopada, rasvjetljava nešto što možda ne želimo staro poglavlje te krenuli dalje.

Sada jasnije možemo vidjeti način na koji djelujemo i je li on funkcionalan i produktivan. Možemo li tu nešto promijeniti nabolje?

Pojavi li se ljutnja, izrazite ju.

Pronađite mir sa jednom situacijom u kojoj niste uspjeli ili ste doživjeli nešto što vas je unazadilo. Oprostite sebi.

Ispraznite svoj životni prostor od onoga što vam više uzima nego što vam daje zauzvrat.

Pojavi li vam se ponovno stari problem, sada imate sjajnu priliku riješiti ga u potpunosti kako se više ne bi ponavljao.

Budući da se ovaj susret odvija u znaku Vage, možemo očekivati značajnija iskustva na polju odnosa, suradnje s drugima te ugovora.

U prilici smo otpustiti bol iz bivšeg odnosa. Otpustiti bivšeg partnera/partnericu, dobiti jasniju spoznaju o iskustvu kojeg smo prošli.

Suočavate li se u svom partnerstvu s problemom koji se učestalo pojavljuje, sada možete shvatiti da postoje i neki drugi, efikasniji načini njegovog rješavanja.

Bit svega je da napustimo stare i neučinkovite načine djelovanja koji nas neprestano vode prema istim, nezadovoljavajućim ishodima.

Novi put.

Nova stvarnost.