Mars kreće prema naprijed – dosta je bilo čekanja i očekivanja!

Nakon nešto više od dva mjeseca Mars, crveni planet strasti, energije, djelovanja i asertivnosti kreće prema naprijed 14. studenog.

Od 9. rujna pa sve dosad imali smo priliku suočiti se s okolnostima koje nas sprečavaju da se slobodnije i hrabrije krećemo u svom životu. Nismo bili spremni na odluke, ali smo mogli vrlo jasno vidjeti što nas to drži okovane u lancima.

Jesu li to naša uvjerenja?

Strah od uspjeha?

Zabranjujemo li sami sebi, ne dopuštamo si bolje?

….(otkrijte što je to za vas)

U pozadini svega može biti i strah od izlaska u nepoznato, napuštanja sigurnog mjesta jer što ako…

Želite li kvalitetnu promjenu u svom životu, bez obzira o čemu je riječ, nemoguće je stajati na mjestu.

Krećite se, odlučujte, isprobavajte što je vaše, a što nije. Svako iskustvo može donijeti uvid, informaciju koji mogu biti bitni za vaša buduća ostvarenja.

Sve ono što smo od rujna shvatili sada nam može biti koristan alat u ispunjenju želja i ciljeva. No imajte na umu – ništa se neće ostvariti samo po sebi. Svemir će vam pružiti podršku tek kad se ohrabrite i krenete djelovati.

Jer sada to možete!

Izađite iz kaveza i stvorite bolje sutra.

Mars će biti u Ovnu sve do 6. siječnja iduće godine. Imamo dovoljno vremena da se izborimo za sebe i ono što nam je bitno. Imamo dovoljno energije i motivacije da osnažimo svoje Ja i pokažemo ga svijetu.

Posebno bitna iskustva odvijat će se oko 7 siječnja kada se Mars vrati na 28′ Ovna s kojeg je i krenuo unatrag. Tada će se vrata zatvoriti. Što se poduzeli, poduzeli ste! Jer nakon toga kreće novi ciklus.

Sretno i hrabro!

Image by Aynur Zakirov from Pixabay