Mars u Biku – samo kreni, strpljivo i smireno

Mars, planet energije i aktivnosti od 5. srpnja do 20. kolovoza boravit će u Biku i utjecati na način koji djelujemo te gdje usmjeravamo energiju.

Nakon njegovog izlaska iz nestrpljivog Ovna, sada usporava i postaje oprezniji. Igramo na sigurno. Ne zalijećemo se u nepoznato. Treba nam vremena da isplaniramo buduće pothvate. Puno energije ulažemo u nestabilne aspekte života jer nam sada treba osjećaj sigurnosti i čvrsto tlo pod nogama.

S ovim Marsom čuvamo stečeno i ostvareno. Bavimo se pitanjima vezanim uz imovinu, zaradu, novac općenito, ali i uz sve ono što na neki način posjedujemo. Financije će za mnoge biti važna tema u narednom periodu, bilo da nešto kupujete ili prodajete ili se pak više trudite kako biste u to područje života unijeli više reda. Novac može postati i uzrokom nekih nesporazuma s drugima.

Postajemo uporni, temeljiti, praktični, usredotočeni, tvrdoglavi, na dane pasivni i lijeni. Treba nam više motivacije da se pokrenemo i odlučimo nešto. No kad krenemo, odustajanje nije opcija. Divan period da isplanirate ostvarenje svojih budućih ciljeva.

Ukratko…

…teže se prilagođavamo promjenama

…radimo na ostvarenju materijalnih ciljeva

…usporavamo kako bismo bolje vidjeli, shvatili i bili temeljiti u onome što radimo

…boravimo u prirodi, hodamo bosi

…mijenjamo odnos prema hrani i prehrani

…upoznajemo svoje vrijednosti i vrline

…uživamo u dodirima, maženju, seksu

…strpljivi smo, čekamo pravu priliku

Krajem srpnja i početkom kolovoza njegovi aspekti s Uranom i Saturnom donose prolazne probleme, svađe i napetosti. Postoji i opasnost od vatre, požara ili eksplozije. Izbjegavajte izlaganje visokim temperaturama i dugotrajni boravak na suncu.