Mars/Uran – veliko oslobođenje

Mars u Vodenjaku ulazi u izazovni aspekt s Uranom, pa bi naredna dva do tri dana mogli osjetiti povećani nemir i razdražljivost.

Možda će nam teže padati mirovanje i izolacija.

Svaki oblik ograničenja i nametnutih pravila ovaj aspekt želi srušiti. Naprosto ne podnosi da mu itko ili išta oduzima slobodu.

Buntovni smo.

Reagiramo naglo, pa i nepromišljeno. Lako je ući u konflikt. Nemojte učiniti odmah ono što vam padne napamet. Pričekajte malo. Dopustite da vam ta ideja malo legne, da se nagoni primire. S odmakom ćete shvatiti da je bilo bolje što ste se suzdržali od nagle reakcije. Suzdržavanjem ćete učinili uslugu sebi, možda i drugima jer si dopuštate bolje vidjeti, jasnije shvatiti te tako izbjeći i nepotreban sukob.

Javlja se snažan poriv da se pomaknemo s mjesta, nešto učinimo drukčije. Ovaj nas aspekt poziva da izađemo iz zone komfora i usudimo se biti drukčiji, inovativni, slobodni, nekonvencionalni.

Pitanja vezana uz novac, hranu, prijateljske odnose, električne aparate, struju, egzistenciju, ostvarenje planova mogu biti na udaru neočekivanih promjena i intenzivnih iskustava.

Mogućnost neočekivanih događaja je izvjesna, baš ono čemu se ne nadate ovih bi se dana moglo dogoditi.

Nešto što je bilo pod pritiskom želi se isprazniti, ispuhati, osloboditi. Promatrajte i što se događa u vašem tijelu. Jeste li napeti?

Vježbajte smirenje, meditacija i duboko disanje mogu pomoći.

Budite tolerantni i dajte si vremena sagledati sve strane i aspekte iskustva kroz koje prolazite.

Klonite se nepotrebnih rizika.

Želudac, koljena, vrat i kralješnica podložniji su smetnjama.