Mlađak u Djevici – koja je tvoja vizija budućnosti?

U petak, 30. kolovoza u 12 sati i 37 minuta očekuje nas drugi mladi Mjesec u kolovozu. Ovo nije česta pojava i kolovoz svrstava u kategoriju onih razdoblja kada nešto dolazi svom kraju. Kraj nam često omogućuje da počistimo to mjesto od ruševina, sjećanja, od nostalgije, navika, čežnje i na tom očišćenom prostoru stvorimo uvjete za ulazak nove prilike u naš život.

Prvi Mlađak je bio na prvi dan kolovoza u znaku Lava, a na pretposljednji dan ovog mjeseca ‘prikazat’ će se u znaku Djevice.

Sada je vrijeme za planiranje, sređivanje, organizaciju, čišćenje i u pravom i simboličnom smislu te riječi. Čistimo se iznutra, ali i uređujemo svoj stambeni i radni okoliš. Javlja se i specifična ‘boja’ jasnoće. Tu je i fokus, koncentracija. Spremni smo raditi da bi ostvarili. Djelovati da bi imali. I ono što je zanimljivo, rad nas može ispuniti jer vidimo rezultate, možemo ih opipati, naš trud je isplativ.

Dobro je imati rutinu, organizirati se u vremenu, pronaći praktičnu podršku koja vam je potrebna da biste ostvarili svoje planove, pomoći drugima da biste pomogli sebi. Usluge koje dajete i one koje primate stvaraju energetsku ravnotežu koja svima olakšava dolazak na cilj.

Naučite delegirati poslove, osobito ako ne stignete sve sami. Nemojte si stvarati pritisak i stres – to smanjuje učinkovitost.

Perfekcionizam je poguban. Ništa u životu nije savršeno.

Zaboravite na kritiku i samokritiku. Realno sagledajte vlastite mogućnosti i djelujte u skladu s njima. Ne možete sve, niste robot.

Ovo je dobro vrijeme za početak novih poslova, za učenje, unaprjeđivanje svojih znanja i vještina. Svako novo iskustvo vas obogaćuje, postaje dio vašeg unutarnjeg kapitala kojeg u budućnosti možete još bolje unovčiti. Zato se nemojte prestati usavršavati.

Unaprijedite svoju zdravstvenu situaciju. Počnite redovito vježbati, odustanite od loših navika, promijenite prehranu, njegujte svoje tijelo.

Ovaj Mlađak prima pozitivan aspekt Urana.

Koja je tvoja vizija budućnosti?

Što možeš učiniti da bi udahnula život svojim namjerama i planovima?

Imaš li odvažnosti eksperimentirati, učiniti nešto na drugačiji način od onoga na kojeg si navikla?

Znaš li predano raditi, ali i odmarati?

Kako se nosiš sa stresom?

Ovaj Mlađak utiskuje u vaš život pečat slobode i oslobođenja. Na vama je što ćete učiniti s tim i hoćete li iskoristiti tu priliku.

Hoćeš li se odmaknuti se od prošlosti, usuditi se biti svoj/svoja, krenuti prema novom cilju…

Ili

…ostaješ zarobljena na starom mjestu…

Ti biraš!

Odaberite ono što je najbolje za vas. A u tome vam može pomoći i jedan razgovor, informacija koju ćete primiti, susret. Kako u poslu, tako i u ljubavi.

Nove ljubavne priče mogu se odvijati putem posla ili kolega s kojima radite. Nije toliko bitna strast, niti zaluđenost, još manje one jake emocije koje razdiru našu unutrašnjost. Sada biramo pouzdanost, stabilnost, odgovornost, suradnju. A kada shvatimo da pored sebe imamo osobu kojoj vjerujemo, tek tada se otvaramo emocionalno i dopuštamo strasti da nas obuzme.

Sretno!