Mlađak u Djevici – uspjeh u ostvarenju dugoročnih planova

U četvrtak 17. rujna u 13 sati mladi Mjesec u Djevici nositelj je produktivne i stabilne energije koja bi nam u narednim tjednima mogla pomoći u ostvarenju dugoročnih planova i ciljeva.

Djevica je simbol svakodnevice, radnih okolnosti i odnosa s kolegama, te zdravlja. Sada imamo potrebu organizirati život, isplanirati ispunjenje planova, dovesti neke okolnosti u red, očistiti prostor u kojem živimo i radimo.

Sada je vrijeme kada možemo unaprijediti svoju radnu svakodnevicu na način da pametno planiramo i pokušamo se plana držati.

Budemo li znali što želimo i imali jasnu namjeru, te uložili trud u ostvarenje, u prilici smo bez većih poteškoća doći do zacrtanih ciljeva.

Teme ovog Mlađaka su:

– obratite pozornost na detalje

– riješite se predmeta koje više ne koristite

– postavite jasnu namjeru što želite ostvariti i razradite strategiju

– unaprijedite, poboljšajte prehranu

– počnite redovito vježbati

– započnite novi poslovni projekt

– pronađite novi posao

– izgradite, osnažite povjerenje u vlastite mogućnosti

Imamo priliku biti prisutniji u sadašnjem trenutku.

Biti ustrajni i strpljivi u ostvarenju svojih planova.

Vladar ovog Mlađaka je Merkur koji se nalazi u znaku Vage, pa će odnosi s drugima, ugovori, sporovi biti neke od važnijih tema u narednim tjednima. Mogući su neki raskidi, nepouzdani dogovori, pa je dobro kroz sve sporove i suradnje s drugima proći što mirnije i staloženije, imajući na umu važne činjenice. Dobro je i više pažnje posvetiti svojim bliskim odnosima, braku, prijateljstvima. Budemo li lakomisleni i stvari uzimali zdravo za gotovo, moguće je da nešto izgubimo ili propustimo.

I u svim događanjima koja nam predstoje u idućem razdoblju, važno je dopustiti da se raščiste neke situacije iz prošlosti i pokaže nam se ono što jest. Retrogradni Mars možda usporava naše djelovanje, ali nam isto tako pomaže da uočimo, otklonimo sve one prepreke na putu koje nisu od jučer, već tko zna otkad.