Mlađak u Lavu – poslušajte glas srca

U srijedu u 5 sati i 12 minuta očekuje nas mladi Mjesec u Lavu, a potom će i Merkur krenuti prema naprijed.

Nakon prilično napornog i iscrpljujućeg srpnja, u kolovoz ulazimo s novom nadom u bolje sutra. I trebalo bi biti lakše i jednostavnije. Naravno sve ovisi o tome kako smo se nosili s proteklim izazovima i jesmo li ih riješili.

Mlađak u Lavu je simbol srca, energije hrabrosti, strasti, pa i ljubavi. Prepustimo li mu se s povjerenjem, odvest će nas na mjesto na kojem naše ‘ja’ može zasjati i privući pozitivne promjene u naš život.

Za neke će to biti nova ljubavna priča.

Drugi će uživati u zabavi, druženju, odmoru.

Nije isključeno i da vas obuzme stvaralački impuls te da osvijestite vlastitu kreativnost i lakše rješavate probleme na putu do cilja.

On nas poziva na upoznavanje istine o sebi. Na buđenje unutarnjeg djeteta.

Što volite raditi?

U čemu uživate?

Što vaše lice može ozariti osmjehom?

Što volite? Koga volite? Imate li hrabrosti dati ljubav. Ljubav koja iscjeljuje i osvjetljava sve one tamne kutke našeg života ili odnosa u kojem jeste.

Imate li hrabrosti pokazati svoje osjećaje? Otvoriti svoje srce?

Često strahujemo da će nam takvo otvaranje nanijeti bol. Tada smo ranjivi, izloženi. No od boli se nećemo zaštititi ostajući u obrambenim pozicijama. Dapače, jednako možemo patiti i biti ranjeni.

A davanje ljubavi ne liječi samo naš odnos, već i nas same. I ako nam se ne vrati kroz osobu kojoj ju šaljemo, vratit ćete se kroz nekog drugog.

Divan je osjećaj voljeti. Voljeti i biti voljen bez straha. Dati i primiti ljubav. A tome nas može naučiti ovaj Mlađak.

Zato imajte hrabrosti poslušati svoje srce. Srušiti zidove kojima ste ga opasali. Zaštititi ga od onih koji ga pokušavaju na bilo koji način zlostavljati.

Dovoljno volite sebe da biste mogli pronaći ljubav koju tražite u vanjskom svijetu.

Ljubav prema sebi je samopoštovanje. Podrška kad padnemo. Razumijevanje kad smo loše.

Ovaj vatreni Mlađak u Lavu traži zavođenje, osvajanje, flert. Želimo biti viđeni, prihvaćeni, odobreni. Tražimo divljenje. No sve što tražimo od drugih, dobro je prvo dati sebi.

Budite svoji. Nemojte spuštati sebe i svoju energiju da biste bili prihvaćeni od drugih. Nemojte pecati ljubav. Onaj, ona koji vas želi, potrudit će se da vas dobije i zadrži.

Uz Mjesec i Sunce, Venera i Mars su u Lavu. Puno je tu dramaturgije, uzbuđenja, strasti. Venera je u kvadratu s Uranom. Očekujte neočekivano na polju ljubavi. Iskustva koja ćemo proživjeti u idućih mjesec dana sigurno će vam omogućiti onaj AHA moment, trenutak shvaćanja.

Nemojte djelovati iz straha.

Djelujte iz ljubavi.

Sebe radi.

Sretno!

 

 

Photo by Alexandro David from Pexels