Mlađak u Biku – čime hraniš sebe i svoj život?

Svaki mladi Mjesec u godini potiče nas da nešto privedemo kraju, zaokružimo jedan životni ciklus, otpustimo ono što nas koči i blokira te stvorimo uvjete na nova ostvarenja.

Mlađak koji se odvija na 21′ Bika, 11. svibnja u 19 sati i 59 minuta naglašava važnost novca, imovine, posjeda, egzistencije, osjećaja sigurnosti, kao i osjećaja osobne vrijednosti.

Pravi je trenutak da pogledamo u svoja uvjerenja koja imamo o novcu. Zaslužujemo li imati i dobiti?

Usuđujemo li se u to ime izaći iz zone komfora i stvoriti nove prostore sigurnosti, kako u nama samima, tako i u vanjskom svijetu.

Sada je vrijeme za gradnju, sijanje. Što želite ostvariti u narednom periodu i što možete učiniti danas kako biste pridonijeli tom ostvarenju?

Imamo li hrabrosti izboriti se za bolje prihode?

Pokrenuti novu poslovnu ili emotivnu inicijativu?

Zastanite na trenutak i pogledajte u sebe i svoj život. Sigurno postoji jako puno vrijednosti koje ste stvorili.

Možemo li dopustiti da ono što je bilo ostane u prošlosti te da pogledamo u sadašnji trenutak i osjetimo zahvalnost za sve ono što danas imamo? Izvrsna startna pozicija za pokretanje nečeg novog i shvaćanje da možemo, znamo!

Bik je povezan sa zemljom, s našim potrebama, s njim gradimo temelje, bavimo se praktičnom stranom života. Zato se pobrinite da imate što vam je potrebno u ovom trenutku, a da pritom ne ovisite o nikome.

Budite samodostatni.

Dopustite sebi spustiti se iz uma u svoje tijelo, osjetiti senzacije koje vam ono šalje. Jasnije ćete osjetiti što je dobro za vas, a od čega je bolje odmaknuti se.

Zapisi naših iskustava ‘žive’ u našem tijelu. Isplačite se, isplešite, istrčite, vježbajte, učinite sve što možete kako biste iscijelili svoje tijelo, osjetili se lakše i protočnije. Udovoljite njegovim, odnosno svojim potrebama. Njegujte sebe i svoje fizičko tijelo.

Hranite se ljudima, mislima, osjećajima koji podržavaju vaš rast, ali i vašu životnu stabilnost.

Ovaj nam Mlađak omogućuje da uzdignemo svoje samopoštovanje i otpustimo sve one navike i obrasce ponašanja koji nam štete, kao što su nezdrava tvrdoglavost, prejedanje, sebičnost, prekomjerno gomilanje stvari.

U narednih mjesec dana odlazite češće u prirodu. Šuma je prirodni iscjelitelj.

Planetarni aspekti koji prate ovaj Mlađak omogućuju nam u narednih mjesec pokrenemo neke pozitivne promjene u svom životu. Dajte sebi dopuštenje da više uživate i bez straha stvarate bolji život.

Photo by Benjamin Voros on Unsplash