Mlađak u Jarcu – odlučujem da ću odsada pa nadalje…

Pred nama je mladi Mjesec koji se odvija 23. prosinca u 11 sati i 17 minuta na 1′ Jarca. Kraj. Novi početak. Nova odluka.

Čak pet planeta u ovom ambicioznom znaku koji ima moć stvaranja vrijednosti otvara nam novi životni prostor, otvara nam mjesto na kojem imamo priliku stvoriti nešto dobro za sebe.

Što je to dobro za vas? Možete li jasno definirati svoju namjeru? Barem jednu. Možete li ju objasniti sebi, zašto baš to i vidjeti imate li sve potrebne resurse kako biste ju realizirali?

I pritom pokušajte ne uključivati druge ljude s očekivanjem da nešto od njih trebate dobiti. Pođite od sebe, od unutarnje promjene. Pokažite drugima svojim primjerom.

Želim biti sretnija/sretniji. Definiraj što je za tebe sreća.

Želim imati više novca. Što za tebe znači imati više novca?

Želim pronaći pravog partnera/partnericu za sebe. Kakav je to pravi partner za tebe?

Ovaj mladi Mjesec uvodi nas polako u novu godinu i pomaže nam da postavimo nove ciljeve, ali isto tako da otpustimo i iscijelimo one dijelove sebe koji nam to ne dopuštaju, da iscijelimo krivnju, ljutnju, strah, sve ono što nas blokira prema ostvarenju boljeg života.

Merkur se već priprema za retrogradno kretanje, Mars je još uvijek u retrogradnom hodu. Presloži. Pogledaj u sebe. Pogledaj što si gurnuo duboko jer nisi želio vidjeti. Kada pogledaš u to, može biti teško, ali istovremeno i veličanstveno jer počinje promjena. Izlaziš na put ostvarenja želja.

Zacijeli svoje rane i traume. Kiron na isti dan kreće unatrag.

Pažljivo usmjeravaj svoju energiju, ne pretjeruj u ničemu, izbjegavaj sebične i arogantne ljude.

I na kraju, iskoristite i ovaj Mlađak kako biste se i opustili, zabavili, nasmijali sebe i druge, susreli se s nekim dragim ljudima.

Neka vas život iznenadi nekom novom prilikom.

I odluči koji cilj želiš ostvariti.

Barem jedan u ime vlastite dobrobiti.