Mlađak u Vagi – odnosi  na udaru promjena

Mladi Mjesec nam pomaže da nešto privedemo kraju, okončamo, stvorimo bolje temelje za ono što želimo stvarati u neposrednoj budućnosti. U srijedu, 6. listopada mladi Mjesec u Vagi (12 sati i 5 minuta) upućuje nas da bolje pogledamo u svoje odnose i postanemo svjesniji svoje pozicije u njima.

Dajemo li previše ili premalo?

Odustajemo li od sebe da bismo drugima udovoljili?

Usudimo li se reći ‘ne’ onome što nam otima nas same?

Ovaj je Mlađak specifičan po tome što se uz njega smjestio i Mars i to na istom 13′ kao i Sunce i Mjesec, osim toga podržan je i Saturnom i Jupiterom pa u narednim tjednima imamo najbolju priliku…

…dobiti nešto od drugih

…poboljšati svoj brak ili vezu

…uspostaviti produktivnije načine suradnje s drugima

…upoznati novu osobu

…ući u novu vezu ili raskinuti odnos zbog kojeg ste nesretni

…revidirati neke poslovne ugovore

…odustati od suradnje ili odnosa koji nisu dobri za nas

Ključne riječi su ravnoteža, pravda, socijalizacija, harmonija, suradnja, davanje i primanje.

Nešto novo i bolje se sada rađa na polju naših odnosa, ali ne zaboravimo da o nama ovisi kako ćemo to iskoristiti i hoćemo li izvući iz tih okolnosti najbolje za sebe i druge.

Merkur je retrogradan pa možda stvari zastajkuju ili se ne odvijaju na način na koji očekujemo. Isto tako, neriješene okolnosti iz prošlosti pojavljuju se kako bismo zatvorili ta poglavlja i krenuli u budućnost bez tereta i pratnje duhova prošlosti.

Utjecaj Urana može donijeti nestrpljivost i sklonost impulzivnim odlukama koje nas udaljuju od cilja. Zato bez žurbe.

Vladar ovog Mlađaka je Venera koja se nalazi na zadnjim stupnjevima Škorpiona i u pozitivnom je aspektu s Plutonom. Ključna riječ je transformacija, dubinska promjena koja donosi boljitak. Ovo je energetski vrlo snažan dan za postavljanje jasne namjere i osnaživanja odlučnosti da dobijemo/ostvarimo ono što trebamo.