Mlađak u Vodenjaku – moj život, moja pravila

Pred nama je prvi ovogodišnji mladi Mjesec koji se odvija 21. siječnja u 21:53 sati, na 1′ Vodenjaka.

Svaki mladi Mjesec prilika je da nešto okončamo, zatvorimo neka vrata i pripremimo prostor za ostvarenje novih ciljeva. Zato iskoristite ovu lunaciju za unutarnje i vanjsko čišćenje, ali i za definiranje jasne namjere što želite ostvariti.

Budući da priču nosi Vodenjak, ulazimo u svijet ideja. Pokrećemo malu osobnu revoluciju. Tražimo slobodu od ograničavajućih odnosa, misli i situacija.

Ideja o tome gdje se vidimo u neposrednoj budućnosti, ideja o poslu koji želimo raditi, o odnosu kojeg želimo živjeti, imat će pokretačku snagu.

Kako bismo znali što dalje, gledajte unutra. Na trenutak ostavite drugima njihovo, pustite očekivanja, zahtjeve koje imate prema drugima i zavirite u svoje dubine te otkrijte što vaša Duša u ovom trenu želi, treba.

Nešto se budi i otkriva, nešto što je možda dosad bilo skriveno ili uspavano.

Događaji koji se odvijaju u proteklom periodu, a i u predstojećim tjednima, pripremaju nas za velike promjene koje donosi prelazak Plutona u znak Vodenjaka i Saturna u prostore Riba kroz veljaču i ožujak.

Nemamo više prostora za izgovore. Ako nećemo mi, život će, a to onda nije uvijek najugodniji način.

Teme predstojećih tjedana su prijateljstvo, novo poznanstvo, udruživanje, timski rad, rad kojim doprinosimo društvu, ostvarenje planova i buđenje vjere da je moguće.

Val optimizma kojim hrabri Jupiter u Ovnu puni ovaj Mlađak divna je prilika za neki lijepi događaj i ugodno iskustvo. Zato budite otvoreni prema onome što dolazi u vaš život.

Spoj Venere i Saturna u Vodenjaku nekima može donijeti kraj odnosa, nostalgiju za prošlim vremenima, putovanje u emotivnu proškost, a nekima priliku da unesu više stabilnosti u svoj odnos ili da započnu vezu koja neće biti obična i uobičajena.

I na kraju s ovim mladim Mjesecom u prilici ste napisati svoja životna pravila. Živjeti po svome. Birati ono što je vama bitno. I pustiti druge da žive svoj život.

Živi i pusti!

Photo by Asya Cusima