Mlađak u Vodenjaku – iskorak u nepoznato

Ovaj mladi Mjesec koji će se dogoditi oko 22 sata i 4 minute, 4. veljače, zauzet će prostore Vodenjaka, naše mjesto nadanja, snova, prijateljstva, mjesto na kojem se spajamo i povezujemo s drugima s namjerom i željom da ostvarimo ciljeve koje smo zacrtali.

Mlađak ima u sebi mnogo idealizma, želje da popravi stvari, učini ih dobrima i za sebe i za druge. On je promotor novih ideja kojima širi ravnopravnost, humanizam i originalne poglede na ono što se događa.

Možda u idućih mjesec dana sretnete, upoznate ljude koji će biti značajni za vašu budućnost.

Dolaze i neka nova saznanja i događaji u vaše prijateljsko okruženje. Prijatelji vam sada mogu biti od velike pomoći. Ali isto tako i razlog za nemir ili preispitivanje, osobito ako u svom okruženju imate osoba s kojima ne možete pronaći zajednički jezik.

U blizini Mlađaka naći će se Merkur, pa će komunikacija i ono što izgovaramo biti od presudne važnosti u ostvarenju planova, ali i u razvoju budućih događanja.

Možete li razmišljati izvan poznatih okvira?

Smijete li zakoračiti u nepoznato?

Usudite li se tražiti podršku kada vam ona zatreba?

Znate li primiti nesebično pruženu ljubav, pomoć, uslugu, bez da se osjećate dužnima uzvratiti?

Razmišljajte manje emotivno o onome što se odvija, sada će vam objektivan pogled biti više nego koristan.

Možete li se odvojiti od ovisničkih odnosa, destruktivnih postupaka ili od onih odnosa u kojem osjećate da ne postoji ravnopravnost i poštivanje različitosti?

Smanjite li emotivni dojam, dobit ćete jasniji uvid o onome što vas zanima.

Budite slobodni reći, misliti, postupati. Najviše ćete dobiti i postići ako si dopustite biti svoji, bez obzira na to što to u tom trenutku vremena i prostora značilo. Samo budite svoji. Izgovarajte, radite, postupajte, ne zamarajući se time što će drugi misliti i reći o tome.