Moje astrološke usluge

Ukratko što radim i što možete dobiti u radu sa mnom…

Osobni horoskop

Analiza vaše natalne karte obuhvaća tumačenje vaših potencijala, vaše životne misije, vaših snaga, vrlina i resursa, ali i onih mjesta gdje se osjećate oslabljeno i češće prolazite kroz zahtjevnija iskustva. Na tim mjestima tražimo rješenje i osnaživanje jer ona nisu zadana i ne morate ih nositi kroz život. Na tim mjestima dobivamo vrijedna učenja i razvijamo se. Natalna karta je divno mjesto na kojem možete bolje upoznati sebe, vidjeti, prihvatiti, doznati sve što se tiče posla, ljubavi, odnosa, novca, prijateljstva…

Godišnji horoskop

Tumačenjem tranzita u natalnom horoskopu, kao i analiza vašeg solarnog horoskopa dat će vam jasniji uvid u ono što vas očekuje u narednih godinu dana. Prolazimo kroz sva područja života, kao i kroz ona razdoblja unutar godine koje se pokažu kao jako važna. Jasno se vidi gdje držati fokus, gdje možete rasti, a na kojim mjestima i kada treba biti oprezniji.

Partnerski horoskop

Ako ste u vezi ili braku i želite više doznati o vašem odnosu i dinamici koju kreirate s partnerom, promotrit ćemo vaš i partnerov horoskop, vaš usporedni horoskop i razinu kompatibilnosti te vaš zajednički horoskop. Što dolazi, što je bitno i na čemu trebate raditi kako bi vaš odnos bio snažniji i stabilniji? Što treba biti namireno i podržano? Što će biti dalje?

Poslovni horoskop

Što govori vaša deseta, šesta i druga kuća? Koje predispozicije imate u poslu? Kako što lakše provoditi svoje planove i ostvariti ambicije? Ima li nešto što vas koči u tome? Kakva je situacija na polju novca? Ima puno toga unutar vašeg osobnog horoskopa što vam može dati kvalitetne smjernice u poslovnom smislu te vam pokazati što vas čeka u budućnosti?

Ljubavni horoskop

Gde, kako i kada pronaći ljubav? Koji je vaš jezik ljubavi i kakav vam partner najviše odgovara? Gledamo u vaše polje braka, kakve su tu predispozicije? Odakle dolazi vaš partner? Kakvih se osoba čuvati? Što treba saznati i otpetljati? Ukoliko dosad niste uspjeli pronaći mir na polju ljubavi, a možemo pronaći rješenje i novi način u ostvarenju odnosa s kojim ćete biti zadovoljni.

 

Želite li saznati više, pošaljite upit na donji obrazac ili na mail

mail: [email protected]

 

Više o meni i onome što radim

https://julijanaoremovic.com/o-meni/