Najstrastveniji Uštap u godini (30.4.)

U ponedjeljak 30.4. u 1 sat i 58 minuta, Mjesec u Škorpionu stat će točno nasuprot Sunca u znaku Bika i kreirat će najstrastveniji Uštap u godini.

Osim što će ova kombinacija biti iznimno putena, ona će nam uručiti pozivnicu za  dubinsko čišćenje i osobnu transformaciju. Škorpion je znak dubinskih kriza, ali i preporađanja. Imamo priliku vidjeti što se krije ispod površine stvari, istražiti sebe, zatvoriti jedan ciklus, pozabaviti se temom koja nas trenutno najviše zanima i vidjeti kako postaviti sebe u toj priči na način da shvatimo, upoznamo, dobijemo, promijenimo…

Ovo je vrijeme kada je dobro povući se malo u sebe, odmaknuti se od vanjskog svijeta i vidjeti što je to što nas čini živim, strastvenim, što možemo učiniti kako bismo punokrvnije živjeli svoj život.

Ovo je i vrijeme kada nešto ostavljamo iza sebe. Vrijeme umiranja, nešto se pretvara u pepeo, a na toj čistini imamo priliku izgraditi nešto novo.

Dopustite čudovištu iz ormara da izađe van.

Zavirite ispod tepiha, što ste sve tamo pogurali?

Suočite se! Vjerujte to je najbrži i najefikasniji put do rješavanja problema i ostvarenja željenih rezultata.

Što više okrećete glavu u drugom smjeru i bježite od onoga što jest, to vas slijedi poput duha. Ne da vam mira. Oduzima vam san. Postajete nezadovoljni, možda i tjeskobni.

Suočite se. Prihvatite. Promijenite.

Teme ovog Uštapa su:

– očuvanje i posjedovanje vs. rušenje i destruktivnost

– sigurnost vs. rizik

– moji resursi vs. resursi drugih

– postojanost vs. emocionalna kriza

Budući da su vladari ovog punog Mjeseca Pluton i Mars koji se još uvijek nalaze u neposrednoj blizini vrijeme je da se zapitate što to želim uništiti, a što očuvati? U što želim uložiti više energije? Tko mi to krade energiju i kako se mogu zaštiti od negativnih situacija i osoba koje me iskorištavaju?

Čuvajte se posesivnosti, destruktivnosti, manipulacija, fiksacija, ljubomore, zavisti, agresivnih i manipulativnih osoba.

Uživajte u ostvarenju bliskosti i intimnosti s osobama koje volite.

Srušite samo ono što vam više ne služi.

Učvrstite temelje onome što želite u bliskoj budućnosti izgraditi.

Ovaj Mjesec mogao bi biti poticajan i pozitivan za Jarce, Ribe, Bikove, Škorpione, Djevice, Rakove.

Više nemira i izazova očekuje Lavove, Vodenjake.

 

Photo by Ganapathy Kumar on Unsplash