Ponedjeljak, 12.2. – uvidi iz podsvijesti

Ovaj nas tjedan očekuje još jedna pomrčina, ovaj put Sunca, 15. veljače u znaku Vodenjaka. Dani koji će joj prethoditi bit će puni nemira. Događaji i iskustva koja će nam ulaziti u život dat će nam naslutiti kroz koje promjene naprosto moramo proći kako bismo se oslobodili nepotrebnih tereta i nezadovoljstva.

Danas će se Mjesec susresti s Plutonom što obično stvara energiju emocionalnog, nekad i seksualnog intenziteta. Sve doživljavamo snažnije nego obično, skloniji smo ići iz krajnosti u krajnost, ponašati se destruktivno. No ako malo smirimo um i pogledamo u sebe, iz tame podsvijesti na površinu bi mogli izaći novi uvidi koji će na pomoći da shvatimo vlastite strahove, a koji nas motiviraju na kontraproduktivno ili opsesivno ponašanje.

Dobro  je posvetiti se ispunjenju poslovnih i životnih ciljeva, imati više strpljenja za ponašanje ženskih članova obitelji, osobito prema majci koja će biti sklonija kontroli i uplitanju u vaš život.

Venera je već krenula znakom Riba. Maštamo, čeznemo, sanjarimo, ljubav postaje igra odricanja i žrtvovanja. Tajne veze su moguće, isto kao i platonska zaljubljenost.

Dan je povoljan za Jarce, Vodenjake, Ribe, Strijelce. Malo više strpljenja trebali bi imati Ovnovi i Vage.