Ponedjeljak 26.2. – signali iz prošlosti

Sunce u Ribama i Saturn koji se pomaknuo za jedan stupanj prema naprijed i sada se nalazi na 7 stupnju Jarca, stvaraju ozračje stabilnosti i pouzdanosti. Pružaju nam priliku za ostvarenje ambicioznih planova koji imaju svoju vrijednost. Sada možemo doći do uvida o nekim događajima u prošlosti, staviti ih na njihovo mjesto.

Suradnja sa starijim i iskusnim osobama može nam biti od velike pomoći jer nam daje strpljenje, mudrost i znanje koje nam je potrebno.

Mjesec se kreće znakom Raka i postavlja se nasuprot Plutona. Veliki trud ulaže se u kontroliranje i potiskivanje osjećaja. Odnos s majkom i obiteljska pitanja zahtijevat će više razumijevanja i kompromisa.

Venera i Mars i dalje igraju svoju divlju igru, pa nije dobro vrijeme za donošenje ljubavnih i financijskih odluka. Zbog uznemirenosti ili povreda ne vidimo dobro pravo stanje stvari.

Stelij u Ribama i Mjesec u Raku osim što osnažuju instrospekciju, izoštrit će i intuiciju. Slušajte svoj unutarnji glas.

Dan je povoljan za vodene znakove (Ribe, Rakove i Škorpione). Sami sa sobom i s trenutnim okolnostima više se bore Strijelci i Blizanci.

Photo by Vanessa Serpas on Unsplash