Pun Mjesec u Jarcu – vrijeme novih postignuća

Svjetlo punog Mjeseca obasjat će nas ponedjeljak 3. srpnja u 12 sati i 39 minuta, a odvit će se na 11′ Jarca.

Jarac je simbol strukture, ambicije, autoriteta, discipline i s njim smo pozvani strpljivo stvarati i graditiono za što procijenimo da ima dugoročnu vrijednost.

Sve ove teme mogu biti bitne za nas u narednim tjednima, kao i naš odnos s roditeljima, poslovnim autoritetima te nužnost da preuzmemo odgovornost za sebe i svoj život.

Prisutna je usmjerenost na napredak i prema novim postignućima. Jasnije vidimo trud i vrijeme koje smo uložili u posao ili jedan odnos i gdje smo s tim.

Ovo je i vrijeme kada biramo novi smjer u životu i donosimo odluku.

Blizina Sunca i Merkura u Raku ukazuje na mogućnost važnih razgovora i susreta. Dosta je važno da pronađete najbolji mogući način da izgovorite ono što vam je bitno, na način da vas druga strana čuje i shvati.

Odvija se i jedan proces traženja ravnoteže između emocija i razuma, između onog što nam nalaže društvo ili drugi ljudi i onoga što u dubini sebe osjećamo kao bitno. Na vama je da odaberete koji ćete put slijediti.

Pozitivan utjecaj Jupitera u Biku i Saturna u Ribama ukazuje na prosperitet, nove prilike, ostvarenje bez većih zastoja kao i određenu vrstu stabilnosti koja nam može omogućiti da mirnije djelujemo i kvalitetnije odlučujemo, kao u privatnom, tako i u poslovnom životu.

Venera i Mars u Lavu još uvijek primaju izazovni aspekt Urana, pa su izvjesna neočekivana zbivanja na polju ljubavi i novih emotivnih početaka, kao i u načinu na koji provodimo slobodno vrijeme. Ovdje je riječ o glasu srca, a Uran traži razvoj, napredak i odlazak s onih mjesta gdje se dugo vrtimo u krug bez pomaka unaprijed. Ovdje skupljamo hrabrost suočiti se s onim što nas više ne podržava i vidjeti što tu učiniti. Ne podnosimo granice i ograničenja. Taština i ponos su naglašeni.

 

Image by lisa runnels from Pixabay