Pun Mjesec u Strijelcu – u što ciljate?

U utorak, 29.5. u 15 sati i 20 minuta dogodit će se Uštap u znaku Strijelca koji je nemiran, pokretan, pun entuzijazma i gladi za usvajanjem novih znanja. Strijelac je i simbol istine, svrhe, vjere, uvjerenja, vizija.

Kuda idemo?

Što želimo postići?

Što želimo ostaviti iza sebe kako bismo mogli stvoriti bolju budućnost?

Koja me uvjerenja podržavaju, a koja je potrebno promijeniti?

Ono što ćete naučiti, saznati i shvatiti u idućih mjesec dana može biti ključno za vašu budućnost. Budite otvoreni prema novim mogućnostima i iskustvima. Dopustite si iskusiti nešto novo, otići tamo gdje nikada prije niste, povezati se s ljudima koji vam mogu omogućiti neka nova saznanja o vama i vašem životu.

Vladar ovog Uštapa je Jupiter i on je trenutno retrogradan u znaku Škorpiona. Nove vizije i planovi idu kroz razgradnju, usmrćivanje nekih okolnosti, odnosa, uvjerenja koja nas stavljaju pod pritisak, stvaraju nam težinu, a možda su vezana uz našu prošlost. Istinu otkrivate ako si dopustite otpustiti lošu vezanost koja vas drži na mjestu. Usudite se pomisliti, razmisliti kako bi vaš život izgledao bez te osobe, bez tog posla, konkretno bez onog što vas trenutno zabrinjava. Možda tako shvatite da vaš život i nije tako loš, te da uvijek ima prostora za rast i napredak. Lako je moguće da otkrijete nešto što je bilo zatajeno ili je bilo izvan dometa vaše svjesnosti. Sada se to može promijeniti.

Mlađak u Strijelcu uvijek je simbol novih iskustava koji mogu uključivati putovanja, kontakte sa strancima i udaljenim mjestima, učenje, profesionalno usavršavanje, duhovnost.

Istina i iskrenost važan je sastojak njegove nutrine. Želite li znati i saznati ili okrećete glavu u drugom smjeru?

Vizija za budućnost. Imate li ju? Što vam je sljedeći cilj?

I dobro je znati da s ovim punim Mjesecom nema utabanih staza. Potrebno je raskrčiti nove putove. Pomaknuti se s mjesta. Pogled je usmjeren prema budućnost, kao i strijela koju samo što niste odapeli.

Što se čeka?