Pun Mjesec u Lavu – sve što moje srce treba

Koji su moji talenti, moje vještine i darovi kojima mogu doprinijeti zajednici? Kako se mogu povezati s drugima, a ne izgubiti sebe? Je li sigurno dopustiti mojem unutarnjem djetetu da se slobodno igra u igraonici života? Je li sigurno voljeti i biti voljen?

Ovo su samo neke teme koje će ovaj pun Mjesec osvijetliti 16.2. u 17 sati i 57  minuta, a bit će smješten na 28′ Lava. Ovo nebesko svjetlo naći će se u napetom odnosu sa sjevernim i južnim Mjesečevim čvorom u Biku i Škorpionu. U prilici smo vidjeti gdje smo zapleteni u mrežu unutarnjih blokada i što nas to onemogućuje da ostvarimo željeno. Kako bi to bilo moguće možda se trebamo nečeg odreći, nešto izgubiti, dignuti to sidro koje nas vuče na dno. Vrijeme je da prepoznamo i polako otpustimo one obrasce ponašanja, sve toksične osjećaje zbog kojih nemamo ono što trebamo. Svaki proces promjene, svako ostvarenje prvo počinje iznutra. Zato uključimo radare za samopromatranje i uđimo u iskustvo koje nam dolazi u narednim tjednima. Pogledajmo u svoju prošlost. Što vučemo za sobom. Da, vučemo. Umorni i teretni, jer to želi ostati u prošlosti. Više nam ne treba. Ne treba nam ta buka u glavi, ta težina, manipulacije, osjećaj nemoći i odnosi koji nam to pokazuju. No uporni smo u tome da to sačuvamo, jer nam je poznato, blisko iako nas iznutra devastira.

Otpustite…

I pokažite sebi da vam je stalo do vas samih.

Da ste sami sebi bitni.

To je ljubav.

Živimo u vremenima kada se sve brzo odvija. Svaka stagnacija postaje sve teže održiva. Donosi muku, tugu, nekome i bol. Promjena je jedini put. Promjena onih dijelova sebe, onih djelova života koji su se već počeli raspadati.

A gdje je ljubav? Pitanje je koje nam postavlja bliski kontakt Venere i Marsa u Jarcu. Osjećamo njihovu energiju već neko vrijeme, a pratit će nas sve do 12. ožujka. Ljubav prema onome što nam je bitno, prema sebi, prema djetetu, partneru, prijateljima. Prema svemu onome što vaše srce čini živim… Prepoznajmo i slavimo vlastite vrijednosti. Dopustimo si odlučiti, izabrati – ne iz uma, već iz srca.

Pozitivan kontakt Jupitera u Ribama i Urana u Biku vode nas prema slobodi. Kao da možemo vidjeti naznake bolje i sretnije budućnosti. Vidimo mjesta na kojima možemo napredovati. Biti sretni.

Teme ovog Uštapa su kreativnost, unutarnje dijete, ljubav, romansa, zavođenje, plodnost, roditeljska uloga, odnos s djecom i prijateljima.

Vidimo što nas ograničava. Oslobodite se okova sudbine. Pronađite novi put za sebe.

Imate želju? Vizualizirajte je. Vjerujte u njezino ostvarenje. Činite sve što znate i možete kako biste to i dobili.

Neka vas ljubav vodi.