S Marsom u Lavu palimo iskru života

astrologija

Mars je planet borbenosti, energije, djelovanja i tamo gdje se on nalazi, uvijek je neka akcija. Više od mjesec dana boravio je u Raku i poticao nas da se pozabavimo neriješenim obiteljskim, stambenim pitanjima, ali i osjećajem pripadnosti te traženjem svog sigurnog mjesta u svijetu.

Njegov prelazak u znak Lava 11. lipnja u potpunosti mijenja priču. Sada izlazimo van, pokazujemo se svijetu, u potrazi smo za uživanjem, zabavom, željni smo svega. Dosta nam je izolacije i ograničenja. Srce nas zove na put, ono gori od želje da ga se čuje.

Treba nam ljubav, onaj osjećaj da volimo i da smo voljeni.

Želimo nova iskustva, ne prezamo od toga da se upustimo u nešto novo.

Više se družimo, izlazimo.

Ima puno drame u ovom Marsu. On želi biti glavni glumac u holivudskom filmu. Okolnosti u kojima ćemo se naći bit će začinjeni dramom i jakim strastima. Nema prosječno. Zaljubljivanje i osvajanje su puni intenziteta kojem je teško odoljeti.

U želji da se ostavi dojam, prenapuhujemo i preuveličavamo. Važno je ostati u realitetu. Biti s nogama na zemlji i istinski uživati u onome što nam se događa.

Javlja se i potreba za dominacijom. Ego traži zadovoljštinu. Ponos je ranjiv. Taština hoće potvrdu od strane drugih. Preosjetljivo reagiramo na kritiku i odbijanje. Kad se naljutimo sposobni smo ići do krajnjih granica. Ljutnja traži ispušni ventil i ne bira sredstva. Pecamo komplimente. Samouvjerenost i odlučnost su neodoljivo privlačni.

U razdoblju ovog tranzita koji će trajati od 11. lipnja do 29. srpnja pripremimo se na promjene i nova iskustva koja će zahvatiti ljubavni život, način koji provodimo slobodne vrijeme, naše hobije, prijateljstva i društveni život, te odnos s djecom.
Unutarnje dijete u nama žudi za igrom, spontanitetom, hoće činiti ono što voli i točka.

Dopustite si sve za čim vaše srce žudi. Bez straha, bez unaprijed postavljenih ograničenja.

Uživajte!

Photo by Tairon Fernandez from Pexels