Saturn/Neptun – kad snovi postaju stvarnost

Od petak 8.11. Saturn i Neptun će po posljednji put biti u egzaktnom sekstilu i pomoći nam u ostvarenju naših snova. Aspekt će biti na snazi sve do 21. studenog.

Saturn je realist, graditelj, on prizemljuje stvari,  pomaže nam da stvorimo strukturu, materijaliziramo zamišljeno. Neptun je mađioničar, vizionar, s njim uranjamo u svijet mašte, snova i ideja.

I kad se te dvije energije zemlje i neba spoje u plesu sklada i razumijevanja, dolazi do ostvarenja dugo željenog cilja ili sna.

No ništa ne ide samo od sebe. Potrebno je imati namjeru. Potrebno je i djelovati u ostvarenju te namjere i dopustiti okolnostima da nas vode, na način da ih promatramo i vidimo što nam govore.

Ideje dobivaju strukturu i temelje za ostvarenje.

Pomažući drugima, pomažete i sebi.

Prevladavamo vlastite nesigurnosti, sumnje i strahove, duhovno rastemo, dolazimo do novih spoznaja i uvida. Ono što je najbolje od svega, shvaćamo da su ograničenja s kojima se suočavamo lakše premostiva.

Kako će se ovaj aspekt odraziti na vas osobno, ponajviše ovisi o smještaju i utjecaju ova dva planeta u vašem osobnom horoskopu, no sigurno je da nekako možete intuitivno doprijeti do spoznaje koje bi to za vas područje moglo biti i koji sani želite ostvariti u neposrednoj budućnosti.

Zato krenite prema naprijed s vjerom u ostvarenje i ne okrećite se unatrag.

 

Photo by Farsai Chaikulngamdee on Unsplash