Srijeda, 28.2. – napeti živci

Mjesec nastavlja svoje putovanje Lavom, žudeći za nečim što odskače od običnog i prosječnog. Potrebe proizlaze iz ljubavi, odnosa s prijateljima i djecom, iz posvećenosti kreativnom stvaranju. Srce ima jači glas od razuma.

Merkur i Mars su u napetom aspektu. Izjave, riječi kreiraju ozračje sukoba i napetosti. Nadmudrujemo se. Važnije nam je ono što mi imamo za reći i jedva čekamo da sugovornik završi da bismo mi progovorili. Uskačemo jedni drugima u riječ, ne slušamo pozorno što nam se govori. Možda će vas netko ili nešto danas naljutiti, uznemiriti. Merkur u Ribama je sklon zamutiti istinu, slagati, dok Mars u Strijelcu bjesni i na sam spomen laži. Stoga razlog nesporazuma i svađa mogu biti laži, namjerno prešućene ili pogrešno shvaćene činjenice.

Pripazite na prste, noge, kukove. Budite oprezniji u prometu, kao i u komunikaciji. Oprezno rukujte s oštrim i lomljivim predmetima.

Primijetite li da ne uspijevate suprotnoj strani približiti svoje stajalište, nemojte forsirati. Pričekajte da se strasti smire. Ovo ionako nije osobito sretan dan za donošenje odluke.

Ribe, Djevice, Blizanci i Strijelci bi trebali imati više strpljenja i smirenosti u važnim situacijama.

Photo by Jason Leung on Unsplash