Što nam donosi jedan od najznačajnijih aspekata godine?

Odvija se 21. travnja, a riječ je o susretu Jupitera i Urana na 21 49′ Bika. Posljednji put svjedočili smo mu tijekom 2010. godine i početkom 2011. godine, pa se pokušajte vratiti malo unatrag i prisjetiti se je li se nešto značajno za vas dogodilo tijekom tog razdoblja. Možda je upravo ovaj aspekt pokrenuo jednu važnu promjenu ili događaj, a što vam može približiti simboliku ovog aspekta koji je pred nama.

Riječ je o promjenama koje uključuju prolazak kroz malu revoluciju unutar vašeg života. Što možete pokrenuti, što možete promijeniti, od čega je dobro odustati? Koja vas aktivnost može pokrenuti i osloboditi, dajući vam više vjere u buduća ostvarenja?

Tamo gdje imamo velika očekivanja za budućnost.

Novi uvidi o načinima na koje možemo ostvariti svoje talente.

Poticaj na učenje koji može probuditi nešto u nama, pomoći nam da osvijestimo, oslobodimo se.

Ključne riječi koje opisuju ovaj susret su istina, ideja, idealizam, sloboda, otkrivanje, rast, iznenađenje, uzbuđenje, šok, naglo i neočekivano otkriće.

Kad se nešto dogodi kao grom iz vedrog neba. AHA trenutak, ugodan ili neugodan, u svakom slučaju nova spoznaja. Bolje je vidjeti nego zatvoriti oči i živjeti u zabludi.

Oluja koja prolazi kroz naš život i čisti zrak. Nije nešto što očekujemo, nije nešto što možemo predvidjeti. Riječ je o iznenađenju, nečem nepredvidivom što može stvoriti i nemir, pa i uznemirenost ako je riječ o izazovnom događaju. No što god da će se odvijati narednih dana, tu je da bi nam omogućilo novu viziju budućnosti, svježu perspektivu, priliku da isprobamo nešto novo i drukčije, nešto što će nam omogućiti da se pomaknemo sa starih mjesta, rastemo, pogledamo na okolnosti, ljude, događaje iz nove pozicije.

Možemo biti potaknuti na učenje i usvajanje novih znanja koji će nam dugoročno omogućiti da se razvijamo i pronađemo ono što za nas ima svrhu.

Dobro je biti s obje noge čvrsto na zemlji i ne jurišati na vjetrenjače. Kakav god poticaj da nam dođe izvana ili iznutra, treba si dati vremena da se sve u nama primiri kako bismo bolje procijenili ono što se događa.

Prekinete li nešto ovih dana, moguće je da ima ta odluka ima smisao ili svrhu za vas.

Budući da se ovaj aspekt događa u Biku poželjno je pogledati u svoje resurse, revidirati osjećaj osobne vrijednosti, napraviti financijsku analizu.

Riječ je o buđenju, energetskoj aktivaciji koja će nas uvesti u novi ciklus od narednih 14 godina. Vrijeme je da se oslobodimo od svega što je ograničavajuće i više se ne može razvijati. Odmaknite se od teških iskustava iz prošlosti i usmjerite energiju na kreiranje nove vizije budućnosti.

Oni koji imaju neke planete između 19 i 22 stupnja Bika, Lava, Škorpiona i Vodenjaka mogli bi na izazovniji način proći kroz ovaj aspekt s ciljem rješavanja onoga što ih koči u daljnjim ostvarenjima.

Budite otvoreni prema onome što pristiže u vaš život. I koliko god ta promjena, taj pomak u svijesti bio naizgled malen, značajan je! Posvetite mu dužnu pažnju.

Vrijeme je za buđenje i probuđenost!

Photo by Vin Jack on Unsplash