Uštap u Djevici – tajne se otkrivaju

Pun Mjesec, 9. ožujka, u 18 sati i 48 minuta na 19. stupnju Djevice mogao bi biti prilično uzbudljiv i prepun neočekivanih događanja.

Bliski kontakt Venere i Urana vjesnik je turbulentnih ljubavnih zbivanja. Sve je moguće, od naglih prekida do iznenadnih susreta koji će ubrzati tijek događanja. Kao da je nešto divlje u zraku, neka želja, težnja, potreba da se stvari pomaknu s mjesta.

Oni koji dugo trpe ili čekaju, mogli bi naglo i nepromišljeno donijeti odluku. Oni koji su planirali neke pothvate, sada bi se mogli ubrzati i krenuti s djelovanjem. Do idućeg punog Mjeseca u travnju, možemo očekivati porast ljubavnih uzbuđenja.

U ranim jutarnjim satima idućeg dana i Merkur će krenuti direktno (10. ožujka). Primijetit ćete da se mnogo toga pokreće s mjesta. Kao da nam nešto postaje jasnije, definira se, raščišćava, izgovara, dolazi potrebna informacija. Merkur je i vladar ovog Uštapa pa je njegov značaj neupitan. Razgovarajte, uspostavite kontakt, pitajte, pošaljite poruku…

Pun Mjesec odvijat će se točno nasuprot Sunca i Neptuna u znaku Riba. Dolazi do zabuna, konfuzija, nešto se pokušava sakriti, no tajne se ne mogu dugo gurati ispod tepiha.

Čuvajte se nerealnih očekivanja, virusa, crijevnih viroza, zavodnika bez pokrića, iluzija, bijega od stvarnosti, intriga, laži, osjećaja krivnje, potrebe da se uzaludno žrtvujete.

Ne zaboravite na osobne granice. Recite NE onome što vam je neprihvatljivo.

Možda u idućih nekoliko tjedana otkrijete nešto što će baciti novo svjetlo na osobu ili situaciju koja vas zanima.

Zaštitu ovom prevrtljivom i varljivom aspektu između Sunca, Neptuna i Mjeseca pruža Jupiter.

Vjera da je moguće, ključna je za ostvarenje cilja.

Budite strpljivi, prave stvari vrijedi pričekati.

Pronađite zdravu ravnotežu između rada i odmora.

Sumnjate li, pitajte. Nemojte predugo ostajati unutar sive zone i pretpostavljati što se događa.

Uvedite zdrave navike u svoju svakodnevicu.

Počnite vježbati.

Oprezno sa opijatima, alkoholom i sedativima.

Odmaknite se od manipulatora.

 

Photo by Ganapathy Kumar on Unsplash