Uštap u Ribama – pusti prošlost, ne zamaraj se sa sutra. Živi za sada

Biramo put kojim dalje želimo ići. Ne možemo ostati vezani za prošlost, ne možemo više hodati istim putem i upadati u iste ili slične znamke.

I da, možemo se vrtjeti u krug i žaliti kako je život težak.

Možemo ga i percipirati teškim, no što još možemo učiniti kako bismo što lakše prolazili kroz životne labirinte i dolazili na cilj ne potrošeni, nego zadovoljni?

Nema života bez sna, niti sna bez života. Svatko od nas ima onu jednu veliku želju, onaj san koji želi utemeljiti i pretvoriti ga u stvarnost. I ta alkemija rađa nove nas, nove mogućnosti, osjećaj da znamo, da možemo, da je moguće. Osjećaj da smo na pravom mjestu.

I zato zastanite na trenutak ovih dana. Iskoristite ovaj puni Mjesec u znaku Riba koji se odvija 31.kolovoza u 2 sata i 36 minuta; 7 25′ Riba i prvo pogledajte u svoju prošlost. Promotrite put kojim ste prošli. Puno ste toga ostvarili. Padali i ponovno se dizali. Uspjeli ste. Sigurno ste uspjeli.

I zahvalite sebi na tome. Zahvalite životu koji vas uporno vodi stazama do sebe.

A potom pogledajte svoje sada. Gdje ste? Kako se osjećate u svojoj koži? Znate li koji su vam idući koraci. Što želite sebi?

Uštap u Ribama pomaže vam da otpustite ono što vam više ne služi i zatvorite jedan životni ciklus. On je karma, on je slučajnost koja to nije, on je sudbina koja vam pokazuje što je bitno za vas.

Emotivan je, ranjiv, pun empatije.

Isplačite prošlost. Nasmiješite se sadašnjem trenutku.

Pomognite drugima, ali i ne zaboravite na svoje potrebe.

Pronađite vremena za sebe u ovom užurbanom i ludom svijetu. Uđite u tišinu koja vam toliko toga ima za reći.

Saturn u blizini Uštapa pokazuje vam nešto. Možda ograničenje, možda jednu situaciju iz prošlosti, možda ono što je vrijedno. Suočava vas s nečim bitnim. Ako nešto izgubite ili ode iz vašeg života, pustite to u miru. Nije vaše. Zahvalite na iskustvu.

Očekujete li previše ili nemoguće? Pokazat će vam se.

Prihvatite emocije koje izlaze na površinu. Sjednite s njima. Nemojte ih potapati u piću, tješiti hranom ili ih potiskivati mahnitim radom.

Ovaj Uštap ima svoju magiju. Magiju prizemljenja svojih snova i otkrivanja skrivenog.

Dopustite toj magiji da vam pomogne u preobrazbi onoga što vas tišti ispod površine. Za početak sjedite sa sobom. U miru. U tišini. Dajte samima sebi prostora da se čujete.

I na kraju svako iskustvo koje smo prošli nam je nešto dalo, bez obzira na krajnji ishod.

Hvala na tome.

 

Image by Okan Caliskan from Pixabay