Uštap u Ribama – što mi govori intuicija?

Danas, 26.8. u 12 sati i 57 minuta pun Mjesec u znaku Riba jasno će nam reflektirati naše emocionalno stanje. Na površinu izlaze emocije s kojima nam se možda teško suočiti, no nemoguće ih je potiskivati.

Suze.

Tuga.

Zanos.

Čežnja.

Romantika.

Izdaja.

Usamljenost.

Zaljubljenost.

Ranjivost.

Sanjarenje.

Iznenadna inspiracija.

Dopustite si biti emotivni. Dopustite si osluhnuti što vam govori vaše unutarnje biće. Što je to što ste pospremili u sebe, toliko duboko i prekrili zaboravom, misleći da nikad neće ugledati svjetlo? Stare rane sada se mogu iscijeliti s novim uvidima.

Ovo je vrijeme kada možete otpustiti, oprostiti, izliječiti. Očistiti sebe.

Meditirajte, dišite, pišite, plačite, odmorite se – radite sve ono što smatrate da bi vam moglo pomoći u oslobađanju od unutarnjih utega i okova.

Zbivanja iz prošlosti, ljudi iz vaše prošlosti, tajne, uspomene i sjećanja mogu pokucati na vrata našeg srca.

Nalazite li se pred nekom prekretnicom ili dilemom, poslušajte što vam govori intuicija.

Sunce u Djevici će racionalizirati i analizirati, Mjesec u Ribama traži prepuštanje i plovidbu morem osjećaja.

Pun Mjesec podržan je pozitivnim aspektima Saturna i Urana. U prilici smo spoznati što funkcionira, a što ne. Otkriti put koji će nas odvesti do područja u kojem možemo biti učinkoviti i produktivni. Mogu nam pomoći stariji ljudi, iskustvo, intuicija, neočekivana promjena.

Venera je u kvadratu s Plutonom. Teško vrijeme za ljubav. Mnogo opsesije, rušenja granica koje su postavljene pred nama, čak i mogućnost izdaje, nepoštenja i partnerovog intenziteta koji nas ugrožava. Ovaj aspekt upire prstom i nezdrave segmente odnosa koje je poželjno osvijestiti i promijeniti (posesivnost, ljubomora, nepoštivanje, krivnja, izdaja). Komplicirani odnosi. Partnerovo ponašanje tjera nas preko ruba. Zbog ljubavi i voljenja spremni smo pregaziti vlastito samopoštovanje, a lako se ubacimo i u stanje opsesije. Toliko silno nešto želimo, da ne biramo sredstva kako bismo to i dobili. Ne dajte nikome i ničemu da vam oduzme osjećaj vlastite moći.