Uštap u Jarcu – ucrtavamo novi put na mapi života

Pred nama je pun Mjesec u znaku Jarca koji se odvija 13. srpnja u 19 sati i 38 minuta. U mnogočemu je specifičan, ponajviše zbog njegovog doticaja s Plutonom i Kironom, a dijelom i zbog njegove pozicije na 21′ Jarca, u blizini mjesta na kojem su se spojili Saturn i Pluton u siječnju 2020. godine.  

Ovaj nas Uštap poziva na duboku transformaciju, na iscijeljenje boli i trauma koji leže ispod površine. Kao da nemamo izbora, potrebno je donijeti odluku. Ne učinimo li to, život će nam servirati okolnosti koje će nas na to potaknuti.

Uči nas kako u sebi pronaći snagu, kako prigrliti svoje slabosti i ranjiva mjesta.

Ne mora biti ovako. Može i drukčije. Može bolje. Samo skupi hrabrost i napravo korak prema naprijed. Napusti mjesto na kojem se osjećaš usamljeno, napušteno i tužno. Osvijesti da možeš više od ovoga.

Izliječi svoje rane. Odustani od onoga što ti ne čini dobro.

Ako i nešto izgubiš, možda je to za tvoje dobro.

Koliko često samome sebi podmećeš nogu? Idete li protiv sebe onda kada biste najviše trebali biti na svojoj strani? Trpiš li nešto što ti čini loše? Koji je tvoj najveći strah?

Osvijesti. Prepoznaj. Prihvati. Napusti. Promijeni.

Zauzmi se za sebe.

Budi strpljiv i dopusti da se okolnosti preslože i pokažu ti što je najbolje za tebe.

Preuzmi odgovornost i shvati da ništa ne radiš pogrešno. Nisi kriv.

U narednom razdoblju mogli bismo napokon riješiti jedan problem koji nas dugo muči. Važno je da se ne opiremo onome što dolazi. Što smo u većem otporu, to su manje šanse da ćemo uspjeti.

Uran nam donosi oslobođenje, iznenadna rješenja i nove ideje. Na površinu izbacuje skriveno i potisnuto.

Više slušaj unutarnji glas. Umiri um.  

I dok napuštaš prošlost, ucrtaj novi put na mapi svog života.