Uštap u Lavu – buđenje srčane energije

Pred nama je prvi pun Mjesec u ovoj godini koji se odvija 25. siječnja u 18. 54 sati na 5′ Lava.

Uručuje nam pozivnicu za opuštenije i radosnije kreiranje vlastite stvarnosti. Kad smo se posljednji put igrali poput djece, smo se smijali do suza? Možemo li otpustiti kontrolu koja ide iz prestrašenog uma, vidjeti sve one blagoslove koje sada imamo u životu i samo osjetiti zahvalnost i zadovoljstvo s onim što postoji?

Budi se energija srca. Pitamo se što osjećamo? Kako se osjećamo? To nas sidri sada i ovdje. U naš centar, gdje s povezujemo sa sobom. Nekad se zapletemo u tuđe živote, živimo tuđe potrebe, nesvjesno slijedimo uvjerenja koja smo naslijedili u djetinjstvu.

Sada je vrijeme da razgrnemo zavjesu i vidimo tko smo i što je nama bitno, a sve počinje u srcu.

Često možemo bolje upoznati sebe kroz ono što volimo. Pokušajte se usmjeriti na ono što volite, raditi ono što volite i u tome uživati, srcem i dušom. Kroz tu vrstu prepuštenosti i fokusa, jednostavnije i lakše možemo ostvarivati svoje želje i ciljeve.

Neke od važnijih tema ovog Uštapa su odnos s djecom i prijateljima, ego, davanje ljubavi, flert i romansa, zabava, hobiji i slobodne aktivnosti.

Pokušajte osloboditi prostor u svom životu za uživanje, zabavu i osjetiti što to znači prepustiti se onome što volite.

Treba li nam potvrda drugih?

Postoji li strah od odbijanja od strane drugih?

Koliko često postupamo i razmišljamo iz ega?

Izazovni utjecaj Jupitera na ovaj pun Mjesec može donijeti sklonost pretjerivanju te sklonost lakomislenom odlučivanju.

Snažan pečat Jarca fokusira nas na ostvarenje ambicija i ciljeva.

Bliski utjecaj Plutona pokazuje nam gdje sami sebe sabotiramo te kako pustiti kontrolu i shvatiti da smo moćniji nego što mislimo. Vrijeme je transformacije i tranzicije. Ulazimo u novi razvojni ciklus. I zato je važno da osvijestimo što nam je uistinu bitno, što volimo, u čemu uživamo, čemu se radujemo… Važno je da upoznamo sebe, potrebe i želje svog srca.

I krenemo tim putem.

Našim putem.