Uštap u Strijelcu – živjeti ili preživljavati, što biraš?

U što vjerujete? Koja je vaša istina? Što je smisleno i ima svrhu, a što trebate pustiti, napustiti, završiti da biste mogli ostvariti viziju svoje budućnosti?

O tome nam govori pun Mjesec u Strijelcu koji se odvija 23. svibnja u 14 sati i 53 minute na 2′ Strijelca.

Novi put je pred nama. Još uvijek smo vezani za ono što je iza nas. Pa kao da stojimo negdje između i tražimo način koji će nas pokrenuti prema naprijed. A on je tu, nama pred nosom.

Pozvani smo da pogledamo u svoju budućnost. U viziju nas kojoj treba udahnuti život. U put kojim se rjeđe ide. Sve je spremno. Samo treba napraviti prvi korak. Korak pun vjere da je moguće.

Može biti uzbudljivo, nepredvidivo. Onaj trenutak kada odjednom shvatimo, vidimo i spoznamo. Onaj moment slučajnosti koja to nije. Vođeni smo nekom višom energijom, ako to dopustimo. Pokrenut će nas u smjeru koji je sada najbolji za nas, iako to možda ne vidimo. I nije bitno da vidimo i znamo. Pustimo se s lanca.

Ovo je vrijeme kada je dobro pogledati u svoja uvjerenja. Ono u što vjerujemo ima snagu manifestacije. Ako vjerujemo da je teško i da treba biti teško, tako će i biti. Vjerujemo li pak da je ostvarivo bez puno muke i da svojom odlukom činimo nešto dobro, tako će i biti. Zato preispitajte sve ono u što vjerujete i da li vas to negdje ograničava. A to vam može pokazati i život kakav živite. Tamo gdje je dugo teško i iscrpljujuće, znači da se ništa ne mijenja, a može.

Birate li skok u nepoznato, ekspanziju, istraživanje novih mogućnosti, avanturu koja vas može nadahnuti i zabaviti ili ostajete u repetitivnom obrascu ponašanja? O tome ovisi kako će se okolnosti u vašem životu dalje razvijati.

Otputujte, učite, proširite svoje obzore, produbite svjesnost, razgovarajte o onome što vam je bitno. Učinite nešto što će pomoći vašem umu, ali i vama da rastete i napredujete.

Pluton u Vodenjaku nam daje snagu i osjećaj da znamo i možemo.

Jupiter koji je vladar ove lunacije nalazi na posljednjem stupnju Bika, isto kao Venera. Na zadnjem stupnju nalazi se i Neptun u Ribama. Riječ je o karmičkim stupnjevima, o mjestima na kojima internaliziramo proživljena iskustva i znanja. Mjesto na kojem podvlačimo crtu, donosimo neku odluku, čistimo karmu, završavamo jedan ciklus.

Riječ je i o aspektu obilja, blagostanja, dobrih ljubavnih i financijskih mogućnosti, novih nadahnuća. Zato otvorite srce prema onome što dolazi. Uberite plodove dosadašnjih postignuća i upišite u svoju mapu života ciljeve koje želi ostvariti u budućnosti.

Kako će ovaj Uštap djelovati na vas s obzirom na poziciju vašeg Podznaka…

Podznak u Ovnu – putovanja, studij, uvjerenja, partnerova rodbina, vjera

Podznak u Biku – resursi koje dijelite s drugima, investicije, intimnost, transformacija

Podznak u Blizancima – partnerski odnosi, suradnja s drugima, poslovni odnosi

Podznak u Raku – zdravlje, radni uvjeti, svakodnevice, kućni ljubimci

Podznak u Lavu – zabava, romansa, djeca, kreativnost

Podznak u Djevici – obitelj, dom, odnosi s roditeljima, djetinjstvo

Podznak u Vagi – komunikacija, učenje, rođaci, prijevoz i promet

Podznak u Škorpionu – zarada, novac, kupovina, prodaja, osjećaj osobne vrijednosti

Podznak u Strijelcu – odnos prema sebi, vanjski izgled, osobne potrebe

Podznak u Jarcu – samoća, nesvjesno, dobrotvorni rad, duhovnost, prošlost

Podznak u Vodenjaku – prijateljstva, ostvarenje ciljeva, udruženja

Podznak u Ribama – profesionalni život, karijera, status.

 

Image by NoName_13 from Pixabay