Uštap u Vagi – dubinska promjena na polju odnosa

Svaki puni Mjesec donosi poseban energetski i emocionalni naboj. S njim dolazimo do nekog vrhunca.

16. travnja u 19 sati i 55 minuta očekuje nas puni Mjesec na 26′ Vage. Njegovo svjetlo omogućit će nam da ‘progledamo’, da zavirimo i u one najmračnije dijelove odnosa koji nas trenutno zanima. Dolazimo do spoznaja, informacija, svega što nam je potrebno kako bismo jasnije vidjeli i shvatili te donijeli odluku. Promijenili nešto. Doživjeli nešto novo, možda novi susret, poznanstvo. Ali prije svega otpustili staro i neupotrebljivo.

Nalazimo se na točki preokreta, sve će se pokazati i odviti do narednog punog Mjeseca u svibnju.

Ova Mjesečeva faza pomaže nam da otpustimo. Stare navike, loše situacije. Sve ono što nas uznemiruje i ne čini nam dobro sada vidimo i imamo priliku transformirati u nešto bolje za nas.

Primijetit ćete kako se nešto intenzivira i mijenja u vašim odnosima. Neki rastu i razvijaju se, drugi dolaze svoj kraju.

Budući da je ova lunacija u izazovnom aspektu s Plutonom, čuvajte se manipulacija, ucjena, kontrole, opsesivnih aktivnosti i ljubomore koji vam neće činiti dobro. Ne djelujte iz tih namjera i osjećaja, nećete se osjećati dobro.

Ne osvećujte se, vraća se.

Ne činite loše drugima, vraća se.

Ne dajte da vas bilo tko gura preko vaše granice, zauzmite se za sebe.

Postoje odnosi koji nas poput sidra vuku na dno. Postoje i odnosi koji nas iscjeljuju.

Ako vas strast vuče u nešto novo, budite svjesni koja je uloga tog odnosa u vašem životu. Čuvajte se iluzija koje potkrepljuju Jupiter i Neptun u Ribama.

Želite li otići iz toksičnog odnosa koji nije dobar za vas, ovo je pravi trenutak. Ako ste navezani na neku ideju odnosa ili želju koja se ne ostvaruje, samo pustite.

Nešto tamno izlazi na svjetlo. Kao da ćete bolje vidjeti drugu osobu. Ne dajte da netko negativno utječe na vas na bilo koji način.

Nešto što je duboko zakopano, možda i skriveno izlazi na površinu.

Imate li namjeru poboljšati svoj odnos, pokušajte otpustiti destruktivne obrasce ponašanja, igru moći, dramu i biti u interakciji kao ravnopravni partneri koji surađuju u ime čuvanja i osnaživanja svog odnosa.

U svim dobrim namjerama pomaže nam Saturn čiji pozitivan utjecaj na ovaj Uštap pokazuje nove mogućnosti, stabilizira i donosi korisne lekcije, moguće i uz prošlost i ono što je bilo. Iz svega što nam se bude događalo, možemo nešto naučiti.

U ime ljubavi…

puštam i otpuštam sve što nije dobro za mene